Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno parkirišče in shuttle prevoz na letališče Ljubljana

Načrtujete poslovno pot ali počitnice in letite z letališča Ljubljana? Ne veste, kje bi v tem času pustili svoje vozilo?

Ugodno parkirišče je PARKIRIŠČE AVGUSTA, kjer lahko svojega jeklenega konjička povsem brez skrbi pustite za čas trajanja potovanja in to za ugodnih 30€ na teden.

Kako poteka parkiranje pri nas

Parkirišče se nahaja 2.2. km od letališča Ljubljana, a brez skrbi. Ne boste pešačili. Uredili smo shuttle prevoz s kombijem za 8 oseb, ki ob prihodu na naše parkirišče poskrbi, da so potniki in njihova prtljaga odpeljani do glavnega vhoda na letališču.

Ob povratku morate le poklicati na našo telefonsko številko in shuttle kombi vas bo pričakal v roku 5 minut.

Če se želite s svojim vozilom sami pripeljati do vhoda, nam to sporočite ob rezervaciji parkirišča in dogovorili se bomo za uro in datum prevzema vašega vozila, ki ga bomo nato odpeljali na parkirišče. In seveda obratno, ob pristanku nas pokličete, da vam vaše vozilo dostavimo in se le odpeljete naprej.

Dodatne storitve

Parkirišče je urejeno na zunanjem dvorišču in je pod video nadzorom. Strankam je ob doplačilu 5 evrov na voljo tudi protitočna ponjava, če vas skrbi, da vaš avto poškodovala toča.

Kot dodatno uslugo z veseljem ponudimo tudi zunanje in notranje čiščenje avtomobila ali globinsko čiščenje. Tako poskrbimo, da se ob povratku s poti usedete v brezhibno čist avtomobil.

Imamo tudi električno polnilnico, če imate električno vozilo. Tako bo napolnjeno, ko se boste vrnili ponj.

Dovolj prostora je tudi za hrambo avtodomov in počitniških prikolic. Pošljite povpraševanje in pridobite ugodno ponudbo.

Najbolj ugodno in varno parkiranje blizu letališča Ljubljana

Cenik tedenskega parkiranja je 30 €, seveda pa so termini prilagodljivi in se lahko dogovorite tako za krajše kot daljše varovanje vašega vozila na našem parkirišču. Za individualen dogovor glede parkiranja nas pokličite ali oddajte povpraševanje.

Z veseljem vam do ugodnejših cen za parkiranje pomagamo tudi na bližnjih letališčih oziroma parkiriščih po Evropi. Na spletni strani poiščite letališče, kjer želite parkirati ceneje