Nazaj na seznam zadetkov

Pasja šola za mladičke v Ljubljani je vaš naslov za vzgojo vaših mladičkov

Podjetje Lepo vzgojen pes d.o.o. smo ustanovili z namenom, da lastnikom psov pomagamo vzgojiti in razumeti naše štirinožne prijatelje ter jim omogočiti kvalitetno življenje.

Z živalmi delamo z razumevanjem, spoštovanjem in sočustvovanjem, ki si ga zaslužijo. Pasja šola za mladičke, "pubertetnike" ali odrasle pse temelji na dolgoletnih izkušnjah in bogatih znanjih s področja kinologije.

Programi so prilagojeni starosti vaših ljubljenčkov in ciljem, ki jih želite s psom doseči. Morda se pripravljate, da boste v družino prvič sprejeli štirinožnega člana - pasjega mladička, lahko imate že večletne izkušnje z vzgojo psov, a ste naleteli na ljubljenčka z vedenjskimi težavami, ki jim niste kos. V vsakem primeru nas pokličite in nam zaupajte svojo situacijo s psom, da vam lahko svetujemo primeren program pasje šole, ki v Ljubljani velja za eno najboljših.

Vabljeni v pasjo šolo za mladičke Ljubljana

Zelo obiskana je naša pasja šola za mladičke v Ljubljani. Namenjena je vsem, ki ste v svoj dom sprejeli mladega kužka in si zanj želite, da zraste v lepo vzgojena psa.

Pasji mladički so zelo igrivi, polni energije, zato lahko uničujejo predmete v vašem domu, grizejo hlačnice, lajajo ali cvilijo, ko so sami doma, nekontrolirano divjajo, velikokrat tudi še niso sobno čisti, torej lahko lulajo in kakajo v stanovanju. Vsa ta vedenja so sicer za mlade kužke normalna, izgledajo simpatična in zabavna, a se nikakor ne smejo nadaljevati v odraslo dobo, saj vam neposlušen pes lahko povzroča številne preglavice.

Zato se je na novega družinskega člana - pasjega mladiča, dobro pripraviti tudi z vpisom v pasjo šolo.

Pasja šola za mladičke je namenjena temu, da:

  • Se izognete napakam pri vzgoji psa

  • Zgradite odnos s psom na način, da bosta oba s štirinožcem zadovoljna

Pasja šola za mladičke v Ljubljani lahko poteka v obliki individualnih treningov ali trimesečnih skupinskih treningov. Vključitev mladička v pasjo šolo vam prinese tudi

  • Svetovanje

  • Dodatno gradivo in podporo

  • Evalvacijo za vodeno socializacijo

Dobra šola za pse Ljubljana

Seveda pa v svoje domove ne sprejmemo vedno le mladičkov. Lahko smo zamudili priložnost in je že odrasel v pubertetnika, ki ignorira odpoklic, nam ne sledi na sprehodu, se zaganja na povodcu ipd.

Lahko smo posvojili odraslega ali celo starejšega psa, ki ni socializiran ali je potencialno nevaren.

Tudi v teh primerih je izbira dobre pasje šole, v Ljubljani je to Lepo vzgojen pes d.o.o., prava rešitev.

Smo pasja šola, ki izvaja oziroma obvlada zelo različne tehnike šolanja in (pre)vzgoje psov, da vam pomagamo v obliki individualnega dela, pasje šole na domu ali skupinskih tečajev. Zavedamo se, da nimamo čarobne palice, a zaupate nam lahko, da bo naša prioriteta vedno najboljši rezultat.

To nas dela dobro pasjo šolo v Ljubljani in širše in verjamemo, da nas boste z veseljem izbrali tudi vi.