Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne pasje ute in pasja oprema

Imate kosmatinca, ki ga radi razvajate in je zanj dovolj dobro le najboljše? Je vaš kuža rad zunaj, vi pa želite, da mu je tudi tam udobno in varno?

Pri našem podjetju smo veliki ljubitelji živali in z veseljem vam naredimo kvalitetno pasjo uto, pesjak, tablice z imeni, kotilnice in ležišča ter druge izdelke po vaših željah.

Naša strast so tudi večnamenske vrtne ute, prilagojene na različne vremenske dejavnike in vplive. Lesene vrtne ute so lahko moderne, unikatne ali klasične. Uredimo pa vam tudi adaptacijo vaše že obstoječe ute. Nismo pa pozabili niti na najmlajše. Njim posvečamo posebno pozornost in skrb, ter jim izdelamo prijeten in varen kotiček namenjen udobni igri.

Kot del naše ponudbe so tudi kokošnjaki in hiške za račke. Velikosti so prilagodljive, odvisno od števila rac ali kokoši.

Poleg vsega naštetega izdelujemo tudi različne lesene pripomočke, notranje pohištvo, vrtno pohištvo, lesene deske, deske za narezke, stojala za pršute … za našo kreativnost je meja le nebo.

Nismo pa pozabili niti na muce. Če je vaš mačkon ali mačka vajena bivanja na prostem, vam uredimo zunanjo uto tudi za njih. Dodatno so v ponudbi še:

  • kokošnjaki

  • otroške hiške

  • vrtne ute

  • nosilci za kolesa

Samo najboljše za vašega psa po ugodni ceni - TopPonudba pasjih ut in opreme vas čaka

Prisegamo na kvaliteto, zato posegamo po slovenskem smrekovem lesu, ki ga lahko kombiniramo tudi z macesnovim lesom. Material skrbno obdelamo in osmislimo.

Ponujamo vam tipske izdelke ali izdelke narejene po vaših željah in potrebah. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo prisluhnili, najsi gre za unikat ali klasiko, mi smo vaša prava izbira. Pridite k nam in se pridružite velikemu krogu naših zadovoljnih strank in odličnih referenc. Se vidimo.