Nazaj na seznam zadetkov

PEPA STYLING, pasji salon, Petra Koprivnik s.p.

Kasaze 24, 3301 Petrovče
Prikaži številko
po dogovoru

Pasji salon, Celje, PEPA STYLING

Salon za nego živali PEPA STYLING, ki se nahaja v Žalcu vabi velike in male kosmatince na razvajanje! Pasje razvajanje vas čaka na naslovu Kasaze 24, 3301 Petrovče, kosmate stranke pa sprejemamo na nego po dogovoru.

Pogosto je pasji kožuh prava zavozlanka za lastnike in ob uporabi nepravilnih pripomočkov in neprimernih krtač se lahko negovanje vašemu psu zameri. V našem pasjem salonu v bližini Celja, PEPA STYLING, poskrbimo, da urejanje vašega kužka zanj ne postane nočna mora, temveč prijeten obisk prijatelja.

Poskrbimo za mirno okolje, kjer nežno prejmemo na nego vašega psa. Če je vaš pes v našem pasjem salonu prvič in na sploh prvič na negi, si zanj vzamemo dovolj časa, da se podrobno spozna z nami, pripomočki in salonom.

Če pa je kosmatinec stari znanec, smo veseli, ker to pomeni, da ste bili z našimi storitvami zadovoljni, kar je potrditev našega dobrega dela in prizadevanja.

Dobrodošli veliki in mali kosmatinci v dober pasji salon pri Celju

Za dobre rezultate pri pasji negi pa je pomembno imeti kakovostne šampone in balzame, ne pozabimo na preostalo opremo, strokovnost in poznavanje področje dela, ki celotno storitev zaokroži v TOP ponudbo.

Pokličite za rezervacijo termina v pasjem salonu pri Celju in nas obiščite.

  • Česanje

  • Kopanje

  • Striženje

  • Striženje krempljev

  • Čiščenje ušes in oči

Je pred vami razstava in bi želeli v najlepši luči predstaviti vašega psa? Ali pa bi želeli, da je urejen za domači kavč? Kakorkoli, pripeljite vašega kosmatinca k nam!

Pasji salon, Celje, PEPA STYLING vas pričakuje s TOP ponudbo!

PEPA STYLING in vaš pes bo odšel vesel in urejen domov - HOV HOV ....