Nazaj na seznam zadetkov

FREKVENCE RADOSTI, Jožica Sever, s.p. je pravi naslov, ko želite nekaj več

Imate otroka, ki ima težave z govorom, potrebujete pedagoške storitve, se zanimate za izobraževanje in bi želeli razširiti svoja obzorja? Se navdušujete nad energijskimi terapijami, holističnimi storitvami? Vse to in še več vam ponujamo pri nas.

K vsakemu klientu pristopimo celostno z rahločutnostjo in posluhom reševanja tegob in intuitivne energije, ki ji sledimo.

V današnjem norem potrošniškem svetu, ko ima denar moč vladanja je večina izgubila stik s prvinskostjo in našimi koreninami, z nami samimi, z jedrom - od koder nelagodje, težave in negativnost izvirajo.

Pogosto lahko s holističnim pristopom, ki je dobra podpora uradni medicini dosežemo želeno. Pri nas vam nudimo tudi:

  • tečaje,

  • delavnice in

  • skupne meditacije.

V svojem delovanju smo uspešni, ker ne sledimo strogo zapovedano napisanemu, ampak poslušamo sebe od koder izhajamo. Sočloveku in njegovim potrebam se celostno posvetimo in kar nam strokovno znanje, predvsem pa izjemne bogate izkušnje omogočajo.

Moč do rešitve je v nas samih, mi vam pokažemo pot

Prijetno je biti v krogu enakomislečih, ki razumejo, se z njimi družiti in deliti znanje, ki prehaja iz generacije v generacijo, se učiti, dopolnjevati in stremeti k boljšemu jutri, ter k temu tudi pripomoči.

Kot je že Pehta govorila, da za vsako bolezen rož'ca raste, pri nas razumemo, da potrebuje vsak svoj pristop, ker delujemo vsak na svojem nivoju, na svoji frekvenci.

Pridružite se našemu krogu, kjer vas s pozitivno naravnanostjo vodimo po poti zadanega. Odkrijte svojo moč, zmorete!

Za več informacij oziroma o FREKVENCAH RADOSTI, Jožica Sever, s.p. in če smo pritegnili vašo pozornost, stopite v stik z nami, oziroma se nam pridružite. Veseli bomo vašega zanimanja in obiska.