Nazaj na seznam zadetkov

Ste za obisk Moravskih Toplic in bi raje bivali nekje, kjer bi se počutili dobrodošlo, domače?

Priporočamo vam Hišo Tara, kjer vam poleg udobnih nastanitev v centru samih term nudimo tudi sladke pregrehe - omamno dobre čokoladne stvaritve lastne proizvodnje in recepture ter kakovosten med.

Sobe so prijetno opremljene z:

  • lastno kopalnico,

  • tušem,

  • televizijo

Gostom pa nudimo tudi pokrito parkirišče in izposojo koles, za spoznavanje in odkrivaje naših prelepih koncev. Vse za vaše dobro počutje. Pri nas niste številka, pri nas ste cenjeni gost.

Prijazno vas bomo pričakali in poskrbeli, da se boste pri nas dobro počutili. Podali vam bomo informacije o dogajanju okoli nas in vam bili na voljo tekom vašega oddiha pri nas.

Okusen domač med, čokolade in penzion z zajtrkom

Znanje o čebelarstvu in pridelavi medu pri nas prehaja iz generacije v generacijo, okusi pa se v slastnem neoporečnem medu. Čebelnjake imamo v Krajinskem parku Goričko, daleč stran od vrveža v neokrnjeni naravi. Izbirate lahko med:

  • cvetličnim,

  • akacijevim

  • kostanjevim medom

  • ter kremnim medom z različnimi dodatki.

Kasneje pa smo našo ponudbo dopolnili še z ročno izdelanimi čokoladnimi tablicami in pralinami, ki zrcalijo okuse našega kraja. Razvijamo lastne recepture in pri delu uporabljamo le preverjene, kakovostne, lokalne sestavine.

Naši izdelki so narejeni s srcem in dušo, zelo veseli smo, ko to opazijo naši gostje in nas rade volje priporočajo naprej.

Če vas zanima naša ponudba medu, čokolad, ali bi želeli obiskati naš penzion, kjer vas razvajamo tudi z okusnim zajtrkom, smo vam dosegljivi na omenjene kontakte.

Stopite z nami v stik in rezervirajte termin! Vabljeni na raziskovanje Panonske nižine.