Nazaj na seznam zadetkov

PESKOKOP UNIVERSAL proizvodnja gradbenega materiala d.o.o. Ivančna Gorica

Malo Hudo 4A, 1295, Ivančna Gorica
Prikaži številko
[email protected]
Pon - Pet: 7:00 - 16:00 (letni delovni čas) Sobota: 7:00 - 12:00 (letni delovni čas) Pon - Pet: 7:00 - 15:00 (zimski delovni čas)

Peskokop Osrednja Slovenija, PESKOKOP UNIVERSAL

Vse od leta 1962 nudimo peskokop v Osrednji Sloveniji. Naša glavna storitev je pridobivanje in predelovanje peska, ki vam ga lahko dostavimo na želeno lokacijo. Naš pesek je v glavnem namenjen področju gradbeništva, za beton, malto, nasipe, ustroje cest in kot plavžni pesek.

Naš pesek je vrhunske slovenske kvalitete, saj se naš peskokop nahaja v Podsmreki pri Višnji Gori v regiji Osrednja Slovenija.

Potrebujete gradbeni pesek? Peskokop Osrednja Slovenija je pravilna rešitev za vas

Naš cilj je postaviti na slovenski trg konkurenčni pesek najboljše kvalitete in pri tem poskrbeti za ugodno ceno.

Če boste za svoje gradbene projekte, uporabili dobre materiale, boste na koncu imeli kvalitetne izdelke. Saj le na dobrih temeljih bo hiša varno stala.

Ne veste, kateri pesek bi vam najbolje ustrezal? Za vgradnjo peskov in o vprašanjih o nasipnem materialu nas lahko brez težav pokličete in podali vam bomo svoje strokovno mnenje.

Peskokop Osrednja Slovenija vam nudi pestro izbiro gradbenega peska

Naša ponudba zajema:

  • tamponi in nasipni material različnih dimenzij,

  • betonske frakcije peska,

  • industrijski dolomit.

Ko potrebujete, katerikoli material iz našega peskokopa, vam ga bomo pripravili po vašem naročilu. Gradbeni pesek vam nudimo v poljubnih količinah in vam ga tudi s pomočjo naših vozil dostavimo do gradbišča.

S pomočjo našega voznega parka, vam omogočamo prevoz peska, nasipnega materiala in razsutega tovora. Naša vozila imajo prekucnik, kar omogoča hitro razkladanje.

Za peskokop v Osrednji Sloveniji nam oddajte povpraševanje. Vabljeni tudi na ogled naše spletne strani.