Nazaj na seznam zadetkov

Picerija Četara na Savinjskem razvaja z najboljšimi picami

Naša picerija na naslovu Okonina 2, 3333 Ljubno ob Savinji je odprta vsak dan.

V prijetnem ambientu in ob prijazni postrežbi razvajamo vaše brbončice. Imamo tudi žepu prijazne cene in razveseljujemo z različnimi akcijami

- vsaka 10. pica GRATIS 

- vsak delovnik od 9.00 do 12.00 male in velike pice 1,30 € ceneje, družinske in maksi pa 1,50 € ceneje

Veste, kje se peče dobra pica v savinjski regiji? Pridite k nam!

Gostinske storitve na Savinjskem v piceriji Četara nudimo že dalj časa in smo med gosti dodobra uveljavljeni po odlični izbiri hrane, hitri in prijazni postrežbi, ugodnem ceniku.

Pri nas ne boste ostali lačni ali željni. Izbirate lahko med 27 vrstami pic iz krušne peči (32 cm, 50 cm, 60 cm). Vse so bogato obložene s skrbno izbranimi, kvalitetnimi sestavinami in jih sveže pripravljamo. 

Ponudbo iz dneva v dan dopolnjujemo po željah stalnih in novih gostov, tako da na svoj račun ne pridejo samo ljubitelji pic. Ko vam zadiši dobra pica, vas pričakujemo, dobrodošli pa tudi na malici, hamburgerju, izvrstnih jedeh iz žara. 

Dobe pice tudi za zaključene družbe

Ob posebnih dogodkih, ko se ne želite obremenjevati s kuhanjem, pač pa zgolj uživati ob dobri hrani, pijači in ambientu, rezervirajte naš prostor za zaključene družbe. 

Dovolj prostora imamo tako v notranjosti picerije kakor na zunanji terasi. Pred picerijo je tudi veliko parkirišče. 

REZERVACIJE SPREJEMAMO NA 040 419 940

Želimo si, da se k nam z veseljem vračate na kvalitetno in raznoliko ponudbo, zato svoje stalne goste posebej cenimo in jim vsako 10 pico podarimo. 

Preverite tudi ostale naše ugodnosti in prepričani smo, da bo picerija Četara vedno prva in prava izbira, da se dobro najeste, ko ste v bližini.