Nazaj na seznam zadetkov

VIVJANA ROJC, s.p.

Verdijeva ulica 2, 6310 Izola
Prikaži številko
Vsak dan: 11.00-22.00

Napa = Dobra picerija na Primorskem

Smo Pizzerija Napa na Primorskem, ki vam nudi širok izbor pic vseh vrst, med katerimi naši gostje naravnost obožujejo morsko pico. Navdušeni so tudi nad prijetnim vzdušjem, prijaznostjo našega osebja in dostopnimi cenami.

Pomembno nam je, da se gostje pri nas dobro počutite, zato redno skrbimo za vse vidike naše ponudbe - prijetnost prostora, raznovrstnost in bogatost ponudbe hrane, ugodne cene in odnos do naših strank.

Morska pica je naša št. 1 specialiteta, ki jo gostje redno izberejo na našem meniju. Prav tako pa vam nudimo še širok izbor drugih vrst pic in jedi, nad katerimi boste navdušeni. Pridite sami, v paru ali z družino in uživajte v morskem zraku, prijetni okolici in najboljših picah.

Izlet na Primorsko popestrite z obiskom dobre picerije, kjer vsak najde nekaj po svojem okusu

Naša picerija v Izoli je po dobri ponudbi znana tako med domačini kot gosti od drugje. Vsi, ki se mudite v naših koncih in si želite nekaj dobrega pojesti, ne odlašajte z obiskom pri nas.

Že ob prvih grižljajih pri nas boste videli, da nismo zaman znani kot dobra picerija, ki jo pozna vsa Primorska. Želeli se boste vračati na okusno in raznoliko ponudbo, v dobro družbo, gostoljubno vzdušje.

Ker imamo tudi denarnicam prijazne cene, pa si boste obisk zagotovo še raje privoščili.

Ko ne kuhate sami, dovolite, da za lakoto poskrbi PIZZERIJA NAPA v Izoli. Restavracija, ki slovi kot ena boljših v celotni primorski regiji.