Nazaj na seznam zadetkov

Ugodne pisarniške, administracijske storitve

V pisarni preprosto ne zmorete vsega sami, zavedate pa se, da je urejena administracija pomemben del uspešnega poslovanja? Imamo rešitev za vas!

Različna pisarniška dela oziroma administracijske storitve lahko kadarkoli prepustite našemu podjetju. V Brigitte Herman s.p. smo vam na voljo za pomoč, ne glede na velikost vašega podjetja oziroma dejavnost. Razbremenimo vas in poskrbimo za:

  • urejanje in arhiviranje dokumentacije

  • urejanje pošte

  • fotokopiranje, skeniranje

  • pretipkavanje

  • sestavljanje dopisov, ponudb, računov

  • ostala pisarniška, administracijska dela

Kaj boste pridobili, če naročite pisarniške, administracijske storitve?

  1. Ne potrebujete lastnega kadra, posledično imate manjši strošek dela

  2. Prihranite ogromno časa in se lahko osredotočite na svojo osnovno dejavnost, ki prinaša zaslužek

Zakaj ravno naše pisarniške in administracijske storitve?

Delamo po dogovoru. Obseg dela oziroma delovnih nalog določimo z vsako stranko posebej, skladno z njenimi individualnimi potrebami.

Naše največje kvalitete so: skrbnost, natančnost, zanesljivost, odgovornost, organizacijske sposobnosti.

Imamo zelo ugodne cene pisarniških, administracijskih storitev. Ob večjem obsegu dela se z naročnikom lahko dogovorimo tudi o individualnih ugodnostih.

Naša najboljša referenca so zadovoljne stranke. Do danes smo redno ali občasno ugodne pisarniške, administracijske storitve ponudili že mnogo podjetjem različnih oblik, velikosti in iz raznih dejavnosti. Vsi odjemalci naših uslug vam bodo potrdili, da smo vsestranski, pri delu samostojni, skrbni in strokovni.

Če preprosto ne zmorete ali ne želite pisarniških, administracijskih storitev opravljati sami, smo kot zunanji izvajalec odlična izbira, ki vas bo zanesljivo ter hitro razbremenil in vam pomagal, da bo vaš posel gladko tekel. Pokličite!