Nazaj na seznam zadetkov

O planinskem društvu v Ormožu

Planinsko društvo Maks Meško Ormož je bilo v register vpisano leta 1976. Vse od takrat se razvija in organizira številne aktivnosti. Vsako leto je bolj pestro po seznamu izletov, med najbolj priljubljenimi pa so tudi naši planinski tabori.

Z veliko pozornostjo

Trenutno v planinskem društvu Ormož deluje več odsekov, to so:

  • Vodniški odsek

  • Markacijski odsek

  • Kolesarski odsek

  • Odsek za varstvo gorske narave

  • Mladinski odsek
    Vanj so vključeni najmlajši planinci. Gre za osnovnošolce iz Ormoža, Kroga, Miklavža, Sv. Tomaža in Središča ob Dravi. Prav tako mladinske skupine delujejo v nekaterih vrtcih. Odsek organizira tabore, izobraževanja in različne druge družabne dogodke, med katerimi se zabavajo, hkrati pa tudi učijo o razmerah v naravi, odgovornosti do naravnega okolja in podobno, vse pod vodstvom prizadevnim mentorjev in mentoric.

Včlanite se v Planinsko društvo Maks Meško Ormož

Planinsko društvo Ormož deluje v vseh letnih časih in organizira aktivnosti primerne za različne starosti planincev oziroma za različno pripravljene posameznike.

V društvu lahko kupite tudi knjižico z opisi poti na Ormoški planinski poti, kjer imate tudi prostor za zbiranje žigov.

Redno organiziramo številne dogodke, kot so planinski izleti in tabori, katerih se lahko udeležite.

Postati naš član je izjemno enostavno. Na naši spletni strani boste našli povezavo, preko katere se nam lahko pridružite.

Postanite planinec tudi vi! Starostne omejitve ni, saj je ljubezen do gora namenjena vsem generacijam, tako mladim kot starejšim.