Nazaj na seznam zadetkov

Pleskanje notranjih prostorov Posavje

V kolikor iščete odlično ponudbo za pleskanje notranjih prostorov, ste na pravem naslovu, saj vam v podjetju PAINT VISION, Anže Jerele s.p. nudimo edinstvene storitve. Najbolj smo dejavni v Posavju, a smo po dogovoru na voljo tudi širše.

Kaj lahko pričakujete pri nas na področju pleskarskih del?

  • usposobljene strokovnjake,

  • prijazen odnos,

  • profesionalnost,

  • upoštevanje vseh rokov in ostalih dogovorov s stranko,

  • visok nivo kakovosti ter

  • ugodne cene.

Na voljo smo vam pri novogradnjah in adaptacijah oziroma sanacijah za beljenje sten in pleskanje notranjih prostorov v stanovanjskih in poslovnih objektih.

Kvalitetna pleskarska dela Posavje

Zagotavljamo vam diskretnost, zanesljivost ter korektnost. Znani smo kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner. Za vas iščemo le najbolj optimalne, kvalitetne, učinkovite in varčne rešitve.

Pred pleskanjem zaščitimo prostore in elemente v njih (vrata, okna, police...), da se ne umažejo ali poškodujejo, po opravljenih delih pa za seboj pospravimo.

Naše stranke obravnavamo individualno, ker radi vedno upoštevamo njihove želje, potrebe in zahteve, vezane na pleskanje notranjih prostorov, saj nam je vaše zadovoljstvo najbolj pomembno. Pri izbiranju barv in ostalih tehničnih vprašanjih vam tudi strokovno svetujemo.

Kontaktirajte nas za pleskanje notranjih prostorov kjerkoli v Posavju, saj z veseljem pričakujemo vaša povpraševanja. Če boste storitve zaupali nam, boste vse prej kot razočarani!