Nazaj na seznam zadetkov

Pogrebna oprema, PVC embalaža, MARJETICA SMOLNIKAR KRUMPAK S.P.

Pogrebna tema ni nekaj kar bi ljudje omenjali v vsakodnevnih pogovorih, a kljub temu se tekom življenja srečujemo tudi z malo manj veselimi trenutki in eden izmed takih, je smrt znanca, prijatelja, ljubljene osebe.

Takrat moramo poskrbeti za dostojno, poslednje slovo, pri tem pa potrebujemo sredstva za pogreb. To področje pokriva naše podjetje, ki druga podjetja v pogrebnem segmentu oskrbuje s potrebno opremo.

Nahajamo se v Ljubljani, na voljo pa smo celotni OsrednjiSloveniji in dlje.

Zmogljivi obrat in sodobni stroji nam omogočajo kakovostno delo in uspešno opravljene tudi bolj zahtevne projekte oziroma naročila.

Tako poskrbimo, da svoje delo opravimo kvalitetno, v skladu z željami in potrebami naročnika, katerim smo vedno pripravljeni prisluhniti glede:

  • izboljšav,

  • predlogov,

  • posebnih želja

  • in drugega.

PVC embalaža in proizvodnja izdelkov iz plastičnih mas

Poleg pogrebne opreme pa izdelujemo tudi PVC embalažo in različne izdelke iz plastičnih mas. S PVC embalažo smo na voljo široki panogi raznovrstnih podjetij, ki to potrebujejo pri:

  • svojem delu,

  • storitvah,

  • produktih.

Kvaliteta pa ni edino merilo našega podjetja, saj se zavedamo, da sama po sebi ne pomeni dovolj, če za njo ne stoji predana ekipa, s pravi m znanjem in izkušnjami, ki ju zna prilagajati vam. Osnova našega obstoja je motiviranost, prilagajanje povpraševanju trga in to, da vsakemu posameznemu naročniku ponudimo optimalne pogoje sodelovanja z nami.

Kontaktirajte nas že danes, če se zanimate za PVC embalažo in različne izdelke iz plastičnih mas ali pogrebno opremo.

Sestavili vam bomo ponudbo, ki jo boste težko zavrnili.

Veselimo so sodelovanja z vami.