Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava pohištva po meri

V družinskem podjetju Pohištvo Horvat naročnikom ponujamo unikatne, estetsko dovršene pohištvene rešitve, pri katerih v ospredje postavimo vrhunsko kakovost in funkcionalnost.

V izdelavi pohištva po meri smo mojstri z dolgoletnimi izkušnjami. Začetki pohištvene proizvodnje segajo več kot šest desetletij nazaj, ko smo se ukvarjali z izdelavo oken in vrat.

Z razvojem podjetja, trga, materialov in povpraševanja, smo se usmerili v izdelavo vrhunskega pohištva po meri za poslovne prostore, zasebne oziroma bivanjske prostore ter tudi izdelavo trgovinske opreme oziroma pohištva ter laboratorijsko, bolnišniško pohištvo.

Sodobna izdelava pohištva po naročilu, ki neguje tradicijo rokodelskih vrednot

Danes ima podjetje sodobno opremljeno proizvodnjo za izdelavo pohištva. V njej uporabljamo najnovejše CNC stroje in linijo za UV lakiranje, kar nam pomaga biti maksimalno učinkoviti pri svojem delu ter v najkrajšem možnem času zagotoviti najvišjo raven kakovosti pohištva po meri in s tem zadovoljstvo strank.

Pri izdelavi pohištva po meri sodelujemo z arhitekti, notranjimi oblikovalci, dobavitelji opreme za ambulante, ordinacije, bolnišnice in drugimi partnerji, ki nam pomagajo do oblikovno in funkcionalno najboljših rešitev.

Leseno pohištvo po meri

Pri izdelavi pohištva uporabljamo predvsem les, z veseljem pa posegamo tudi po drugih materialih, kot so

  • Kerrock® ali Corian®

  • steklo

  • kamen

  • nerjaveče jeklo

V lastni lakirnici izvajamo različne površinske obdelave lesenega pohištva po meri.

Oglejte si nekaj naših referenc oziroma rešitev, ki jih najdete v Sloveniji in tudi drugje v EU, ter nam predstavite svojo vizijo glede pohištva. Dovolite nam, da vam pomagamo maksimalno izkoristiti vaše prostore in jih edinstveno oblikovati.

Za vsakega naročnika ponudba pripravimo individualno - cena je odvisna od obsega in zahtevnosti del ter izbranih materialov. Vedno pa se potrudimo, da na koncu dobite

  • kratek izvedbeni rok

  • najboljše razmerje med vrednostjo in ceno