Nazaj na seznam zadetkov

Pohištvo po meri Ljubljana

V podjetju Mizarstvo Babič, Davorin Babič s.p. smo vam na voljo za pohištvo po meri. Nahajamo se v bližini Ljubljane in k nam prihajajo stranke in vsepovsod.  

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za pohištvo po meri. V Ljubljani smo znani kot najbolj konkurenčni ponudnik. Naš odnos je profesionalen in korekten. Prav tako pa vam bomo znali tudi odlično svetovati. 

Prepričajte se o morebitnih akcijah, ki jih občasno nudimo našim cenjenim strankam in si zagotovite top ponudbo že danes!

Za kakovostno pohištvo po meri smo vam v Ljubljani vedno na voljo

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju pohištva po meri. Ljubljana in ostala Osrednja Slovenija nas pozna kot resnega, poštenega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Kakšni so končni izdelki, ki vam jih nudimo v mizarstvu Babič, Davorin Babič s.p.?

  • visokokakovostni,

  • cenovno dostopni,

  • estetsko dovršeni ter

  • funkcionalni.   

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o pohištvu po meri v Ljubljani nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!