Nazaj na seznam zadetkov

Pohištvo po naročilu - hitro, ugodno kvalitetno 

Mizarstvu Damjan Tržan, s.p. prepustite izdelavo pohištva po naročilu. V Dekanih imamo sodobno opremljeno mizarsko delavnico, v kateri si po ugodni ceni zagotovite unikatno notranjo opremo o. izdelavo pohištva po meri. 

Na vseh objavljenih kontaktih smo vam na voljo vsak delovnik od 7.00-15.00, da se vam podrobneje predstavimo, vam svetujemo pri izbiri pohištva po naročilu oz. optimalnih rešitvah. Pomagamo vam maksimalno izkoristiti vaše prostore, jim dodamo estetsko vrednost in pohištvo izdelamo tako, da ponuja popolno uporabnost in bivalno udobje.

Pohištvo po naročilu - Mizarstvo Damjan Tržan s.p.

Vam prilagojena izdelava pohištva po naročilu 

Pred samo izvedbo se z vami posvetujemo o vseh podrobnostih glede oblikovanja pohištva, pričakovane funkcionalnosti, cene, materialov ... Ko se uskladimo in najdemo rešitev, ki bo za vaš dom ali poslovni prostor popolna, se lotimo hitre in natančne izdelave. 

Izdelava pohištva po naročilu poteka v naši delavnici v Dekanih. Redno jo posodabljamo in skrbimo, da nam omogoča varno, profesionalno ter hitro delo. Spremljamo tudi mizarske trende. V kombinaciji z izkušnjami in novimi znanji zmoremo izpolniti tudi najzahtevnejša naročila in ponuditi privlačne, kakovostne rešitve po vaših željah.

Naj vas naši izdelki in priporočila strank prepričajo, da je naša izdelava pohištva po naročilu najboljša. Pridobite več informacij in ponudbo na naši številki.