Nazaj na seznam zadetkov

GINKOS, gozdarstvo, inženiring, notranja oprema, d.o.o. - pohištvo, sečnja, odkup in spravilo lesa, upravljanje z gozdovi

Podjetje Ginko iz osrednje Slovenije zajema več področij delovanja:

  • Gozdarstvo

  • Inženiring

  • Pohištvo

Pokličite nas ali nam pošljite povpraševanje in pridobite ponudbo zanesljivega, izkušenega in dobro opremljenega izvajalca sečnje, spravila, odkupa lesa, upravljavca z gozdovi

- v najkrajšem možnem času

- po dogovorjeni ceni 

- profesionalno 

Upravljanje z gozdovi in pohištvo po meri GINKOS d.o.o.

Na svoje delo se dobro spoznamo in v veselje nam je delati z naravnim materialom, lesom, saj nam ponuja neštete možnosti za obdelavo, oblikovanje.

Les je prijeten material, ki človeka spremlja že vse od pradavnine, dandanes pa po večini ni doma ali pisarne, ki ne bi imela lesenega kosa pohištva.

A ne samo pohištvo za objekte, specializirani smo tudi na področju pohištva za plovila, kjer se v celoti posvetimo željam naročnika, glede materialov in samega sloga ter namembnosti.

Ugoden posek, spravilo in odkup zahteva znanje, izkušnje in dobro opremo in vse to imamo mi

Na nas se zanesite, ker smo dobro usposobljeni, podkovani z izkušnjami na področju sečnje, spravila in odkupa lesa ter stalno vlagamo v posodabljanje opreme oz. strojev. Tako sečnja lesa poteka varno in kvalitetno. 

Poleg znanja, izkušenj in opremljenosti, ki so vse predpogoj za kvalitetno izvedbo sečnje, boste zagotovo cenili tudi hitro odzivnost in fleksibilnost. Vaše zadovoljstvo je za nas na prvem mestu, zato na vaše povpraševanje odgovorimo hitro in vam posredujemo ponudbo, ki bo v največji možni meri izpolnjevala vaše želje oz. zahteve.

Ne glede na to, kje in kdaj je potrebno opraviti sečnjo, prilagodili se bomo vam. Vsakemu naročniku se skušamo približati z optimalnim razmerjem med kakovostjo in ceno za spravilo in sečnjo, pa tudi prijaznim odnosom, zanesljivim sodelovanjem.

Usmerjeni smo v grajenje dolgoročnih odnosov in sodelovanj, saj tako za naročnika dela, vezana na sečnjo, spravilo in odkup lesa opravimo hitreje in ugodneje, ker njegov gozd dobro poznamo. 

Kjerkoli imate gozd, v katerem je potrebna sečnja, pridemo na vašo lokacijo v roku in storitve opravimo skladno z dogovorom. 

Pokličite nas na zgoraj objavljeno število ali oddajte povpraševanje. Poslali vam bomo ponudbo z ugodnim popustom in prepričani smo, da bomo odlično sodelovali.

Za podiranje dreves, sečnjo, spravilo, odkup lesa, izdelavo pohištva po naročilu in upravljanje gozdov smo vam na voljo hitro in ugodno pri GINKOS d.o.o.