Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje, brušenje in obnova parketa Osrednja Slovenija, parketarstvo TREKMAN MATJAŽ S.P.

Zaupajte polaganje, brušenje in obnovo parketa pravemu mojstru. Zaupajte storitve podjetju iz Osrednje Slovenije, ki je top ponudnik s področja parketarstva - TREKMAN MATJAŽ S.P. Dejavni smo že skoraj 20 let in vam kot specialisti zagotovimo najboljšo izbiro za vaš bivalni ali poslovni prostor.

Zahvaljujoč številnim pridobljenim izkušnjam in znanjem v naših letih delovanja, vam zagotavljamo varne, udobne, kvalitetne in cenovno prijazne rešitve. Sodelujemo tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah. Uporabljamo vezne materiale, ki so visoke kakovosti in parket, preverjenega proizvajalca.

Prostor je po polaganju, brušenju ali obnovi parketa estetskega videza, saj pazimo na skladnost vseh elementov v prostoru. Končni rezultat je sodoben, moderen in svetel prostor. Parket ima dolgo življenjsko dobo in je vzdržljiv, enostaven za čiščenje in nam daje občutek domačnosti in topline v prostoru.

Za polaganje, brušenje in obnovo parketa smo vam v Osrednji Sloveniji na voljo kadarkoli

Parketarstvo TREKMAN MATJAŽ S.P. neprestano vlaga v razvoj svojega kadra in opreme. Sledimo vsem novim trendom s področja polaganja, brušenja in obnove parketa, da vam tako lahko nudimo le najbolj optimalne rešitve. Svojim cenjenim strankam občasno nudimo tudi do -10% popuste, ki so časovno omejeni, zato ne odlašajte s povpraševanjem in si priskrbite top ponudbo.

Nudimo vam sledeče storitve: polaganje parketa, brušenje parketa, obnova parketa, oljenje parketa, polaganje laminatnih podov, lakiranje parketa. Obdelujemo vse vrste parketov. Po končanih storitvah je parket lepega videza, površina je zaščitena in hranjena.

Prav tako pa polagamo terase, obnavljamo stopnice, vzdržujemo in čistimo parket, nudimo izsuševanje betonskih estrihov... Objekt si ogledamo in vam svetujemo. Za opravljena dela vam nudimo 2 letno garancijo.

Za top ponudbo polaganja, brušenja in obnove parketa se v Osrednji Sloveniji in drugod odločite pri nas. Mi vas ne bomo razočarali!