Nazaj na seznam zadetkov

Keramičarstvo Harinski, ponuja najboljše polaganje keramike

Gradbeništvo in keramičarstvo Harinski iz Celja že več kot 16 let zagotavlja kvalitetno polaganje keramike in naravnega kamna ter svetovanje na področju keramičnih del.

Če potrebujete profesionalno polaganje keramičnih ploščic in iščete najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, ste našli pravi naslov.

Smo hitro odzivni in prilagodljivi. Pri polaganju keramike uporabljamo materiale preverjene kakovosti. Spremljamo novosti in se ves čas dodatno izobražujemo, kar potrjujejo zadovoljne stranke in številne reference v v Celju in drugje.

Med uspešno zaključenimi projekti, kjer smo uredili polaganje keramike, so: Cetis Celje, Hotel Evropa Celje, KMŠ Celje in številni drugi.  

Ugodno polaganje keramike na objektih v Celju in drugje zagotovimo hitro ter profesionalno

Naša znanja in izkušnje so zagotovo med glavnimi razlogi, da nas izberete za polaganje keramike, a pohvalimo se lahko še s številnimi drugimi pozitivnimi lastnostmi, zaradi katerih je naša ponudba TOP.

Prednosti našega keramičarstva oziroma razlogi, da nas izberete za sodelovanje:

  • Polagamo vse vrste in velikosti keramičnih ploščic

  • Poskrbimo za dobavo materialov

  • Če adaptiramo kopalnice ali druge prostore, kjer je potrebno polaganje ploščic, poskrbimo za hidroizolacijska dela

  • Skrbimo za profesionalno opravljeno delo in upoštevamo želje in potrebe naročnika.

  • Vsa dela opravimo v dogovorjenem časovnem terminu.

  • Strankam nudimo svetovanje.

V Keramičarstvu Harinski, Celje, poskrbimo za kakovostno polaganje keramike, strokovni pristop do dela in pravo ceno. Ne odlašajte in nam pošljite povpraševanje še danes.