Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje keramike Pomurje, Peter Robek s.p.

Peter Robek s.p. se ukvarja s polaganjem vseh vrst keramike. Dejavni smo po vsej pomurski regiji, a smo po dogovoru na voljo tudi drugje. Odlikujejo nas številne izkušnje, reference in zadovoljne stranke.

Da so storitve opravljene visokokakovostno, pri polaganju keramike najprej pripravimo podlago. Podlaga mora biti nosilna, suha, ravna in čista. Nanesemo vodotesen premaz in lepilo za keramiko. Nato položimo ploščice in zafugiramo. Pri tem uporabljamo le najboljše materiale, ki jih nanašamo v skladu z navodili proizvajalcev.

Polagamo:

  • vse vrste keramičnih ploščic,

  • mozaikov in

  • umetnih kamnov.

Svojim cenjenim strankam pa občasno nudimo tudi akcijske ponudbe, zato ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo za polaganje ploščic v Pomurju!

Za polaganje keramike se v Pomurju obrnite na top ponudnika - Peter Robek s.p.

Pri polaganju keramike v podjetju Peter Robek s.p. dajemo velik poudarek na natančnost in kakovost veznih materialov, torej lepila, fugirne mase, silikonov... To je pot, da dosežemo vrhunski rezultat.

Polaganje ploščic v notranjih prostorih ni kompleksna z vidika temperaturnih razlik. Je pa kompleksna z vidika obremenjenosti, še posebej če gre za polaganje keramike na stopniščih, hodnikih...

Priporočamo vam, da za polaganje keramike izberete strokovnjaka, saj gre za dejavnost, ki zahteva največjo mero natančnosti. Sploh, če še nimate izkušenj s polaganjem ploščic ali niste dovolj potrpežljivi. Potrebujemo pa tudi profesionalno orodje in opremo.

Mi vse to imamo kar vam nudimo po konkurenčnih cenah. Ne odlašajte in si zagotovite top pogoje sodelovanja še danes!