Nazaj na seznam zadetkov

Keramičarstvo, polaganje keramike Savinjska | MIO-S, Miodrag Stevanović s.p.

Prenavljate kopalnico? Želite s keramičnimi ploščicami polepšati kakšno drugo površino?

Keramika je odlična izbira v prostorih, kot so kopalnice in kuhinje, kjer je veliko vlage in kjer si želite čim bolj enostavno čiščenje. Zaradi svoje trpežnosti in odpornosti so pogosta izbira tudi na zunanjih površinah, recimo balkonih, nič čudnega pa ni, če jih najdemo v spalnicah in dnevnih sobah.

V salonih keramike najdete najrazličnejše ploščice, ki imitirajo kamen in les. Z njimi lahko opremite že čisto vsak prostor in si zagotovite visoko bivalno udobje. Keramika ne potrebuje posebnega vzdrževanja, in z njo lahko dosežete lep videz oziroma estetiko prostora po svojem okusu.

Ugodno keramičarstvo, polaganje keramike na Savinjskem si zagotovite pri nas

Na Savinjskem veljamo za prave mojstre v polaganju keramike. Ta storitev je še vedno največkrat potrebna pri izvedbi oziroma prenovi kopalnic, zato imamo med referencami že lepo število strank, ki so navdušene nad našo kakovostno storitvijo in izgledu njihovih novih prostorov.

Si želite, da bi bila vaša nova kopalnica takšna? Pokličite nas!

Preden se lotimo polaganja keramike, je naše vam nudimo svetovanje. Kar se tiče estetskega vidika, vam pustimo proste roke, lahko pa vam svetujemo, kakšni so trendi, kaj se najbolj obnese in kakšne ploščice bodo ostale brezčasne. To ni tako nepomembno, saj je obnova kopalnice običajno strošek, ki si ga ne želite prevečkrat v življenju.

Če boste obnovo kopalnice prepustili nam, boste zagotovo dobili dolgoročno rešitev, ki je več generacij ne bo rabilo sanirati, razen, če bodo uporabniki želeli popolnoma nov izgled.

Polaganje talne in stenske keramike - najboljša ponudba na Savinjskem

Naše keramičarstvo vedno izbere najbolj kvalitetne materiale in veliko pozornosti namenimo pripravi podlage, pravilnemu nanosu lepila, poskrbimo, da je dovolj časa za sušenje ipd. Smo izjemno natančni, saj vemo, da je končno zadovoljstvo uporabnika v največji meri odvisno od tega, da bo dolgo in brez težav uporabljal svojo novo kopalnico in druge površine, obložene s keramiko.

Pri izbiri keramike morate upoštevati različne kriterije. Morda se vam neke keramične ploščice zdijo popolne po izgledu, a lahko niso primerne za površino, kamor jih želite položiti. Vedeti morate, da obstaja keramika za zunanje in notranje površine, kakor tudi stenska in talna keramika.

Povprašajte naše keramičarstvo, kako vam lahko pomagamo z izborom, da boste našli popolno razmerje med kakovostjo in ceno ter ustrezen material, ki ga bomo nato položili tako, da boste dobili popoln ambient.