Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje parketa Gorenjska

V podjetju GAŠPER GLASTOVEC S.P. se ukvarjamo s polaganjem parketa in smo dejavni po vsej gorenjski regiji in tudi okolici Ljubljane. Polagamo pa tudi ostale talne obloge. Preverite, zakaj smo uvrščeni med top ponudnike. Mi vas ne bomo razočarali.

Na nas se obrnite, ker:

  • smo zanesljivi in natančni,

  • smo iznajdljivi in prilagodljivi,

  • iščemo najbolj optimalne storitve za vas,

  • dela izvedemo kvalitetno in učinkovito,

  • je naš cenik sprejemljiv.

S polaganjem parketa imamo številne izkušnje in pridobljena znanja, ki pa jih še naprej nadgrajujemo in sledimo vsem novostim na trgu, da vam tako lahko nudimo le najbolj sodobne, dosledne in varčne rešitve. Prav tako pa nas odlikujejo številne reference.

Ugodno in kvalitetno parkertatvo Gorenjska - top ponudnik GAŠPER GLASTOVEC S.P.

Pri polaganju parketa uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale, vezivna sredstva in ostalo opremo. Za vas si vzamemo čas in se vam individualno posvetimo, da vam lahko tudi svetujemo pri izbiri parketa.

Parket je odlična talna obloga, ki se lahko uporablja v stanovanjskih prostorih in drugih objektih. Predstavlja lepoto, toploto in prostoru daje estetski videz. Polaganje parketa zaupajte nam, saj vam zagotavljamo pravilno položen parket, ki bo svoj videz in funkcionalnost obdržal leta in leta.

Naša ekipa je predana delu in stremi k zagotavljanju vašega zadovoljstva. Smo strokovno usposobljeni in upoštevamo vse dogovore z vami.

Za naročila, top ponudbo ali dodatne informacije o polaganju parketa na Gorenjskem, smo vam na voljo preko navedenih kontaktov, kjer pričakujemo vaša povpraševanja.