Nazaj na seznam zadetkov

Polaganje strojnih tlakov Ljubljana okolica, Remih & CO, d.o.o.

Strojni tlaki so znani tudi po izrazom estrihi. V gradbeništvu so strojni tlaki zelo razširjeni, saj zagotavljajo lepe in gladke površine. Tlake lahko izdelamo na različne načine. Za izvedbo strojnega tlaka se je najbolje posvetovati s strokovnjakom.

Smo pravi naslov za polaganje strojnih tlakov na območju Ljubljane in okolice

Takšnega strokovnjaka boste našli v podjetju Remih & CO, d.o.o. Že vrsto let se ukvarjamo s polaganjem keramike in strojnih tlakov. Največ del opravljamo na območju Ljubljane in okolice, ampak smo aktivni tudi po celi Sloveniji.

Prednost strojnih tlakov je, da jih lahko izdelamo hitreje kot ročne estrihe. Pri delu uporabljamo vso potrebno mehanizacijo, ki nam omogoča kakovostno polaganje strojnih tlakov.

Pri izdelavi mešanice za polaganje strojnih tlakov, uporabljamo najbolj kvalitetne materiale, da bo tlak dolgo držal.

Naš urnik del poteka po dogovoru, to pomeni, da se vam lahko popolnoma prilagodimo in delo opravljamo, kadar vam to najbolje ustreza.

Dogovore, ki jih sklenemo z našimi strankami, upoštevamo. Delo opravimo znotraj dogovorjenega časovnega okvirja in pri tem upoštevamo vaše želje.

Na nas se lahko obrnete tudi za polaganje keramike po celotni Sloveniji

Poleg strojnih tlakov v našem podjetju polagamo tudi keramiko. Keramika je idealen material, ki ga večinoma najdemo v kopalnicah in kuhinjah, saj je odporen na vodo in ga enostavno čistimo.

Vse kar morate storite je, da nas kontaktirate in mi vam bomo pripravili dobro ponudbo, katero ne boste morali zavrniti.

Zagotovite si kakovostno storitev za polaganje strojnih tlakov in keramike. Kvalitetna storitev podjetja Remih & CO, d.o.o. iz okolice Ljubljane je le en klic stran od vas.