Nazaj na seznam zadetkov

Poliranje vozil, žarometov Krško

Detailing Studio Royal je avtopralnica, ki povrne lesk vašemu vozilu, saj se profesionalno ukvarjamo s poliranjem vozil in poliranjem žarometov. Najdete nas na naslovu Nova Gora 17A v Krškem. Poliranje avtomobila je priporočljivo, izvajamo pa ga glede na potrebe. Svetujemo vam, da se odločite za poliranje vozila enkrat letno.

Zakaj se odločiti za poliranje vašega jeklenega konjička? Ker vozilo s časom izgubi svoj sijaj, predvsem zaradi vremenskih vplivov, opažati pa se začnejo tudi nepravilnosti na laku.

Po opravljenem postopku bo vaše vozilo izgledalo kot novo. Opazimo le globino barve in sijoči lak. Vsem, ki svoje vozilo vidijo kot nekaj več kot le prevozno sredstvo, je pomembno, da se opazi sijaj, predvsem pa, da se odstrani rjo in se prepreči njen nastanek.

Kako poteka poliranje vozil pri nas v Krškem? Tu predvsem poudarimo, da uporabljamo le najbolj kvalitetno avtokozmetiko priznanih proizvajalcev. Vozilo najprej dobro operemo in posušimo, da se vida ne meša s polirno pasto, kar bi preprečilo kvalitetne rezultate.

Nato pripravimo ustrezne paste ter zaščitne premaze. Izberemo jih glede na barvo vozila in stopnjo ohranjenosti laka. Pred postopkom zaščitimo vse steklene, gumijaste, kromirane in plastične površine. Celotno vozilo spoliramo ter odstranimo vse nepravilnosti, poškodbe, ostanke smole ali umazanije na avtomobilu.

Polirna pasta se mora posušiti, nato pa je vozilo potrebno ponovno oprati, saj moramo odstraniti višek polirne paste.

Kvalitetna avtokozmetika za vaše vozilo

Če se torej odločate za poliranje vašega vozila, se priporočamo v avtocentru Detailing Studio Royal v Krškem, kjer opravljamo tudi poliranje žarometov.

Če se vam zdi, da postajajo motni ali rumenkaste barve, je poliranje nujno. Da se to zgodi, je običajno, saj se plastika žarometov izrabi, predvsem zaradi UV žarkov, kamenčkov in peska na cesti. Na obrabljene žaromete se rada naseli umazanija, kar vodi do slabše vidljivosti in posledično do zmanjšane varnosti. Obnova avtomobilskih žarometov je cenejša od njihove menjave. 

Tudi za poliranje žarometov uporabljamo le najboljšo avtokozmetiko, primerno orodje in pripomočke.

Zaupajte našim strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za kvalitetno in učinkovito opravljene storitve poliranja vozil in žarometov in detailing z odlično avtokozmetiko v našem avto centru v Krškem. Ne odlašajte in si priskrbite akcijsko top ponudbo.