Nazaj na seznam zadetkov

Polnjenje avtoklime Murska Sobota, AVTOKLINIKA MS, Igor Petrović s.p.

Ste že slišali za avtokliniko? Enako kot greste vi k zdravniku, peljite tudi vaše vozilo na pregled. Poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo dobro delovalo.

Imejte delujočo avtoklimo za brezskrbno poletje! Pripeljite jo na polnjenje v Mursko Soboto

Poletje se približuje. Avtomobili bodo stali na soncu in se v par urah spremenili v savne, v katerih ne bo mogoče dihati. Da bi se temu izognili in da vam ne bo treba voziti z odprtimi šipami, pravočasno napolnite vašo avtoklimo.

Ker poleti avtoklime delujejo na polno, se lahko pokvarijo. V tem primeru jo je potrebno popraviti.

Avto pripeljite v AVTOKLINIKO MS v Mursko Soboto, kjer izvajamo polnjenje in servis avtoklim. Preverili bomo, ali avtoklima pravilno deluje in jo za vas napolnili.

Z našo pomočjo boste lahko v vašem avtomobilu uživali v prijetnem hladnem zraku celotno poletje.

AVTOKLINIKA MS v Murski Soboti je najboljši zdravnik za vaše vozilo

V naših ordinaciji v AVTOKLINIKI MS poskrbimo za najboljše zdravje vašega avtomobila. Ukvarjamo se z vzdrževanjem in popravilom vseh vrst motornih vozil. Če potrebujete servis, smo mi pravi naslov za vas!

  • Delamo servis in menjavo olja za motorje in menjalnike vseh znamk.

  • Popravljamo motorje in menjalnike vseh znamk.

  • Vaše vozilo pripravimo na tehnični pregled.

  • V naši vulkanizerski delavnici zamenjamo vaše zimske gume v letne in obratno.

Ko opazite, da je z vašim vozilom nekaj narobe, ga pripeljite k nam na pregled v Mursko Soboto. Naši mehaniki bodo znali poiskati pravilno diagnozo. Za diagnostiko uporabljamo moderne naprave, ki nam kot rentgen pomagajo pogledati v notranjost vozila. S temi napravami iščemo napake in vzroke za okvare motorja in menjalnika.

Če potrebujete polnjenje avtoklime, servis vašega vozila ali menjavo gum, se ustavite pri nas. Na območju Murske Sobote ni boljšega servisa za vaše vozilo kot je AVTOKLINIKA MS. Pridite in se ustavite pri nas, kjer bodo vaše vozilo pregledali, postavili pravilno diagnozo in jo ustrezno odpravili!