Nazaj na seznam zadetkov

Pomoč na domu in socialna oskrba za starejše in invalidne osebe

Podjetje Nataša Mršnik Ujčič s.p. deluje z namenom, da ponuja prijazno, zanesljivo in učinkovito pomoč na domu starejšim ali invalidnim osebam.

Storitve osebne asistence in socialne oskrbe izvajamo z namenom, da olajšamo življenje tako uporabnikom pomoči, kakor njihovim svojcem. Dovolite, da vas razbremenimo in vam omogočimo, da vaši najbližji kar najdlje ostanejo v svojem domačem okolju brez, da bi vi ves svoj čas namenili oskrbi. Raje kvalitetno preživite čas z njimi, nam pa brez skrbi prepustite vsa potrebna dela na domu, s katerimi bomo ohranjali njihovo bivalno okolje čisto in varno ter jim omogočili dostojno življenje.

Pomoč na domu, socialna oskrba se individualno prilagodijo uporabnikom

Za vsakega naročnika posebej prilagodimo storitve, vezane na pomoč na domu oziroma socialno oskrbo. Pred pričetkom sodelovanja se pogovorimo o vseh specifičnih potreba uporabnika storitev in željah ter pričakovanjih. Povemo vam, v kolikšni meri je možno izvajati pomoč na domu oziroma storitve socialne oskrbe, dogovorimo se o terminih obiskov na domu, periodičnosti, ceni ...

Zakaj socialno oskrbo oziroma pomoč na domu prepustiti prav nam?

Če iščete izvajalca pomoči na domu in socialne oskrbe v okolici Ilirske Bistrice, se obrnite na nas, zaradi vrlin, na katerih temelji naše delo.

  1. Zagotavljamo prijaznost, strokovnost, diskretnost oziroma zaupnost.

  2. Smo odzivni in fleksibilni glede izvedbe uslug in cenovno dostopni.

  3. Skrbimo tudi za izpopolnjevanje kadra, v smislu, da izboljšujemo storitve, sledimo standardom glede kakovostne izvedbe del.

Imate doma starostnika ali invalidno osebo, za katero ne zmorete več v celoti skrbeti sami? Bi vam prav prišla pomoč na domu? Osebna asistenca oziroma iščete ponudnike uslug s področja socialne oskrbe? Pokličite nas, da se spoznamo in vas razbremenimo ter omogočimo pomoč, s katero kar najbolj ohranjamo kvaliteto življenja.