Nazaj na seznam zadetkov

Dejan Tomažič s.p., servis in vzdrževanje avtomatskih sistemov

dvoriščna vrata
Na hribu 3, 2204 Miklavž na Dravskem polju
Prikaži številko
[email protected]
Po dogovoru

Popravila in vzdrževanja vseh avtomatskih vrat Štajerska, Maribor, Dejan Tomažič s.p.

Pri podjetju Dejan Tomažič s.p., servis in vzdrževanje avtomatskih sistemov iz Miklavža na Dravskem polju izvajamo vzdrževanje in servis avtomatičnih vrat. Nahajamo se na Štajerskem in največ del opravljamo v Mariboru z okolico.

Zadovoljimo še tako zahtevnega naročnika, saj popravila in vzdrževanja vseh avtomatskih vrat Štajerska, Maribor izvedemo v skladu z vašimi pričakovanji. Prav tako pa smo vam na voljo za nasvet strokovne in tehnične narave.

Na voljo smo vam za:

  • servis dvoriščnih vrat,

  • servis garažnih vrat,

  • servis steklenih drsnih vrat in ostale avtomatična vrata.

Smo zelo izkušeni in za svoje delo uporabljamo le najbolj kvalitetne pripomočke, zato nam lahko popolnoma zaupate. Naša specializirana ekipa vam bo podala celovite rešitve.

Izvajanje vzdrževanja avtomatičnih vrat je pomembna dejavnost, saj na ta način preverimo delovanje vseh varnostnih sistemov, električnih in mehanskih komponent. Redno servisiranje zagotavlja pravilno delovanje vseh sistemov.

Za servis in vzdrževanje vseh avtomatskih vrat smo vam na voljo po celotni Štajerski

Na ta način preprečite okvaro vaših vrat, kar pomeni, da privarčujete na denarju, ki bi ga porabili za nakup novih avtomatskih vrat.

Pri podjetju Dejan Tomažič s.p., servis in vzdrževanje avtomatskih sistemov, svoje delo opravljamo:

  • učinkovito,

  • v najkrajšem možnem času,

  • kvalitetno,

  • funkcionalno ter

  • v skladu z vašimi pričakovanji.

Vsaki izmed naših strank se posebej posvetimo, prisluhnemo vašim željam in potrebam ter z vami natančno dogovorimo o poteku dela.

Zastavljene dogovore upoštevamo in vas obiščemo ob zastavljenem času. Smo mobilni, zato vas lahko brez težav obiščemo na katerikoli lokacijo po celotni Štajerski.

Pri vsem tem pa pazimo, da vam v naši top ponudbi navedemo konkurenčno ceno!

Če vas torej zanimajo avtomatska vrata, nas kontaktirajte, zagotovo vam ne bo žal. Če se boste odločili za nas, boste z rezultati zelo zadovoljni. Preverite sami!