Nazaj na seznam zadetkov

Popravilo grafične opreme Ljubljana, ROTON d.o.o.

Grafike najdemo na vsakem koraku. Za njihovo izdelavo potrebujemo ustrezno grafično opremo. Izdelujete grafike ali se ukvarjate s tiskanjem knjig, reviji ali drugih naprav? Za servis vaše grafične opreme in opreme podjetja Screen pokličite ROTON d.o.o.

Smo zanesljivi serviser grafične opreme na širšem območju Ljubljane

Sedež našega podjetja boste našli na Linhartovi cesti v Ljubljani.

Sodelujemo s strankami, ki se ukvarjajo z grafično in tiskarsko industrijo. Te industrije obsegajo opremo, s katero se tiska grafike, promocijske materiale, knjige in ostalo. Pri tem potrebujemo ustrezno grafično opremo, katera omogoča kvaliteten grafični proces.

V našemu podjetju ROTON d.o.o. popravljamo grafično opremo Screen. Z našimi izkušnjami na področju popravila grafične opreme, smo eden izmen najbolj kvalitetnih izvajalcev v celotni Ljubljani.

Zakaj se odločiti za popravilo grafične opreme pri RONTON d.o.o.?

Če se vam je pokvarila vaša grafična ali tiskarska oprema, pomislite o popravilu, preden greste nakupovati nove naprave. Pokvarjene izdelke se lahko reši, če jih serviser dobro pozna.

  • Pri RONTON d.o.o. imamo večletne izkušnje s popravilom grafične in tiskarske opreme. Tekom let smo številnim strankam servisirali njihove naprave. Na ta način jim ni bilo potrebno, kupovati nove opreme.

  • Naše storitve izvajamo hitro in učinkovito. Če se vam grafična oprema pokvari, vam jo bomo čim prej popravili, da boste lahko nadaljevali s svojim delom.

  • Našo storitev vam nudimo po najbolj ugodnih cenah.

  • Z našimi strankami dobro sodelujemo in se vseh dogovorov, ki jih sklenemo, tudi držimo.

Če ste iz Ljubljane ali njene okolice, se obrnite na RONTON d.o.o. za kvalitetno in dobro popravilo grafične in tiskarske opreme. Za vsa vprašanja o naši ponudbi, se obrnite na zgoraj navedene kontaktne informacije.