Nazaj na seznam zadetkov

Popravilo hidravličnih kladiv Ivančna Gorica

Imate težavo z vašim hidravličnim kladivom? Rešimo jo v podjetju TEHNIX TRADE, D.O.O. S popravilom hidravličnih kladiv se ukvarjamo že kar nekaj časa, zato nam lahko popolnoma zaupate. Nahajamo se v Ivančni Gorici, na nas pa se obračajo stranke iz celotne Slovenije. Postanite del njih tudi vi.

Servis in popravilo hidravličnih kladiv nudimo med tednom med 8. in 18. uro, izven delavnika pa smo vam na voljo tudi po predhodnem dogovoru.

Popravilo hidravličnih kladiv izvajamo z najbolj moderno opremo, tehnično pregledano in specializirano. Uporabimo le najbolj kvalitetne rezervne dele priznanih proizvajalcev.

Našo ekipo sestavljajo izkušeni in izurjeni strokovnjaki, ki svoje delo opravljajo predano, dosledno in učinkovito. Smo zelo natančni, zanesljivi, odgovorni in iznajdljivi. Vedno se v celoti posvetimo našim strankam in si vzamemo čas, da ugodimo vsem vašim željam in zahtevam.

Smo strokovnjaki za popravilo hidravličnih kladiv Ivančna Gorica

TEHNIX TRADE, D.O.O. vas po konkurenčni ceni in v najkrajšem možnem času reši iz zagate, ko potrebujete popravilo hidravličnih kladiv. Zaupate nam lahko, ker smo top ponudnik, kar smo si zagotovili z našimi cenami, z visoko kvaliteto, s spoštljivim odnosom do strank in s strokovnostjo.

Vedno se držimo dogovorim z naročnikom in dela opravljamo skladno z vsemi predpisi in standardi, Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme ter sledimo vsem novim tehnikam v panogi, da vam lahko zagotovimo le najbolj sodobne, moderne, varne in varčne rešitve.

Kontaktirajte nas preko objavljenih kontaktov, če potrebujete zaupanja vrednega ponudnika za popravilo hidravličnih kladiv. V Ivančni Gorici smo vam na voljo kadarkoli. Veselimo se vaših povpraševanj.