Nazaj na seznam zadetkov

Popravilo in obnova motorjev, rabljenih vozil, PSC OMAHEN d.o.o.

Podjetje PSC OMAHEN, prodaja in servis d.o.o. je pooblaščeni serviser vozil Peugot, naš strokoven kader pa poskrbi tudi za vozila drugih znamk in letnikov, saj se nenehno izobražujemo in pridobivamo izkušnje.

Naše podjetje ima 2 poslovni enoti:

Ljubljana, Zaloška cesta 171, kjer prodajamo rabljena vozila. Delovni čas: Pon- Pet. 9:00 - 17:00, Sob: 9:00 - 13:00

Grosuplje, Industrijska cesta 5, kjer izvajamo popravilo in obnovo motorjev, rabljenih vozil. Delovni čas: Pon. - Pet. 8:00 - 17:00, sobota in nedelja po dogovoru.

Na vozila v naši ponudbi vam nudimo tudi 5-letno jamstvo, svetujemo pri oblikah financiranja, uredimo zavarovanje ter ponujamo možnost menjave vozila.

Ekipa zaposlenih, kjer obvladuje vsak svoje področje, si bo vzela čas za vas in poiskala opcije, s katerimi boste zadovoljni.

Zanesljivo, natančno, kakovostno

Poleg popravila in obnove motorjev, rabljenih vozil, ter prodaje so stranke tudi zelo zadovoljne z našimi avtoličarskimi storitvami.

Naše podjetje ima dogovore z zavarovalnicami za izvajanje popravil kleparja in ličarja. Zagotavljamo strokovno in kakovostno popravilo ob tem pa nudimo nadomestna vozila. Popravila izvajamo samoplačniško sli preko zavarovalnic.

Naše prednosti:

  • Hitro dobavljivi nadomestni deli (originalni, neoriginalni)

  • Odlične reference

  • Več vrst plačevanja (izberite tisto, ki vam ustreza)

  • Zelo prilagodljivi

  • Dobra tehnična priporočila

  • Strokovnost

Za več informacij, rezervacijo termina in drugo, se toplo priporočamo. Obiščite nas ali pokličite po telefonu. PSC OMAHEN, prodaja in servis d.o.o., pravi naslov za obnovo motorjev, obnovo rabljenih vozil in popravilo motorjev ter popravilo rabljenih vozil.