Nazaj na seznam zadetkov

Popravilo pohištva Štajerska, Mizarstvo in mizarski servis Jože Hren s.p.

Les je izjemen material, iz katerega lahko izdelamo izdelke, s katerimi lahko okrasimo vaš dom ali posloven prostor. Gre za naraven material, ki da prostoru občutek prostornosti in lepoto.

Pri podjetju Mizarstvo in mizarski servis Jože Hren s.p. iz Štajerske smo se posvetili izdelavi in popravilu pohištva iz lesa.

Izdelujemo leseno pohištvo po naročilu za zunanje in notranje prostore

Naši zaposleni so pravi mojstri pri izdelavi lesenega pohištva. Pri svojemu delu uporabljajo ustrezno orodje in poznajo različne vrste lesa ter kako ga pravilno obdelovati.

Pri izbiri lesa za stavbno pohištvo vam lahko svetujemo. Različne vrste lesa se razlikujejo po lastnostih. En les je bolj trden, drugi mehak, razlika je tudi v barvi, zato so nekatere vrste bolj primerne za določeno pohištvo.

Leseno pohištvo izdelujemo za stanovanja, hiše, apartmaje, poslovne prostore in pisarne. Naše lesene izdelke lahko uporabljate v zunanjih in notranjih prostorih, saj jih glede na izbiro prostora, ustrezno zaščitimo.

Pri izdelavi upoštevamo vse vaše želje. Vašemu prostoru se bo pohištvo idealno prilegalo. Les, ki ga pri izdelavi uporabljamo, je kvalitetno. Iz njega lahko naredimo pohištvo, ki vam bo dolgo služilo.

Cena naše storitve je poštena in dobra. Vsak izdelek ima prilagojeno ceno, katero določa material in čas, ki smo ga v izdelek vložili.

Popravilo lesenega pohištva po Štajerski in Sloveniji

Sedež našega podjetja se nahaja na Štajerskem, a naše izdelke izdelujemo za celotno Slovenijo. Prav tako nudimo celotni Sloveniji storitev popravila lesenega pohištva.

Leseno pohištvo se lahko obrabi ali poškoduje. Zakaj bi tak kos pohištva vrgli proč, če vam ga lahko popravimo? Kot pri izdelavi, se tudi pri popravili potrudimo in vam nudimo najboljšo storitev.

Popravimo vam lahko leseno pohištvo, ki smo ga mi izdelali, kot tudi pohištvo, ki ste ga kupili od drugega ponudnika. Spoznamo se na različne vrste lesenega pohištva in vam nudimo celovite rešitve za vaše poškodovane izdelke.

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite kvalitetno izdelavo lesenega pohištva iz Štajerske. Za vsa naročila in popravila smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.