Nazaj na seznam zadetkov

Potrebujete gozdarske storitve? Posek in spravilo lesa na Štajerskem? Pri nas si zagotovite top ponudbo

Gozdarske storitve DMM Selinšek smo relativno mlado podjetje, ustanovljeno leta 2021 z namenom, da lastnikom gozdov zagotovimo top ponudbo za:

  • posek,

  • spravilo,

  • odkup lesa.

Območje našega dela je pretežno štajerska regija. Tu imamo sedež in lahko zagotovimo najkrajši možni odzivni čas in ugodno ceno.

Vsekakor gozdarske storitve niso dela, ki jih opravite sami. Vedno jih prepustite strokovnjakom, ki imajo za to stroje, orodja pa tudi vso potrebno varovalno oziroma zaščitno opremo. Posek in spravilo lesa sta zahtevni opravili, če pa so storitve pravilno opravljene, je gospodarjenje z gozdom optimalno in tega si seveda kot lastnik gozda tudi želite.

Ugodno naročite posek in spravilo lesa v štajerskem podjetju Gozdarske storitve DMM Selinšek

Posek in spravilo lesa vnaprej načrtujemo. Cena oziroma trajanje storitve sta odvisna od lokacije gozda, zahtevnosti terena in količine oziroma obsega del. Pri delu upoštevamo zakonodajo, predpise in dobre prakse s področja gozdarstva na način, da so posegi za okolje minimalni.

Redno sodelovanje z našim podjetjem bo dolgoročno za vas pomenilo tudi prihranek časa in denarja. Saj se bomo z vsakim vstopom v gozd s terenom bolje spoznali, kar nam omogoča, da načrtujemo in storitve poseka in spravila lesa opravimo hitreje.

Po opravljeni sečnji in spravilu vam ponudimo tudi odlične odkupne pogoje za vaš les. Na Štajerskem boste težko našli boljšo ponudbo - pokličite nas ali popolnoma brezplačno oddajte povpraševanje.