Nazaj na seznam zadetkov

Domači izdelki: Vrhunska in kvalitetna vina, marmelada, kis in še mnogo več

Na posestvu BERCE na Goriškem spoznajte izjemno ponudbo domačih izdelkov. Za ljubitelje žlahtne kapljice in tiste, ki pri prehrani prisegate na lokalno in kvalitetno, vas pri nas čakajo užitki, ki jih ne želite zamuditi.

Na posestvu je največ pozornosti deležna pridelava vin.

Med njimi najdete 15 različnih buteljk vrhunskih vin in kakovostna lažja, enoletna vina, ki so prepoznavna po sadnosti, svežini in pitnosti.

Na voljo so

  • bela,

  • rdeča

  • oranžna

  • rose in

  • peneča vina

Naše posestvo pa ni namenjeno le vinogradništvu in vinarski dejavnosti. Obilico znanj, izkušenj in predanosti do dela vlagamo tudi v pridelavo različnih domačih izdelkov kot so marmelade, kis, žgane pijače.

Iz domačih vipavskih sestavin in po preverjenih domačih receptih znamo zadovoljiti še tako zahtevne brbončice. Naj bo to marmelada, kis ali žgane pijače, vsi izdelki so skrbno pripravljeni, da ne razočarajo.

Marmelade Berce

Sadje v naših marmeladah je pozorno izbrano. Breskve so iz ekološke pridelave, slive so prav tako naravno pridelane z osamelih dreves. Marmelade so brez umetnih dodatkov in pri pripravi nikoli ne hitimo.

Počakamo, da je sadje zrelo. Mora biti na vrhuncu svoje kakovosti, da dosežemo popoln okus domače marmelade. Ročno ga obiramo, preberemo in očistimo. Ne ubiramo bližnjic, ker to ni pot do vrhunske kvalitete in okusa.

Kis s posestva Berce

Ni dobre solate brez dobrega kisa in ni pravih kulinaričnih užitkov brez vrhunskih sestavin. Zato na posestvu Berce dobite tudi staran in balzamčni kis.

Kisi pri nas nastajajo iz odličnega vina in z dolgim postopkom fermentacije.

Za vse naštete domače izdelke in vrhunska vina omogočamo enostavno naročanje po prijaznih cenah.

Oddajte povpraševanje, zaupajte nam, kaj kupujete in kakšne količine potrebujete, da vam pripravimo odlično ponudbo.

Ko poskusite, kaj pripravljamo pri nas, se boste vedno znova vračali, po vina, marmelade, kis in druge domače izdelke. Zase in svoje bližnje, saj so tudi idealno darilo, ko želite podariti nekaj slovenskega in res dobrega.