Nazaj na seznam zadetkov

Poslovna kosila in osebni prevzem

Se sprašujete, katera je dobra restavracija, ki vam nudi poslovna kosila in osebni prevzem? Mi vemo! Imenuje se Restavracija Gostinstvo GMA in se nahaja na naslovu Spodnje Škofije 18A, Škofije.

Naša restavracija se nahaja na prijetni lokaciji, kjer bodo vaše borbončice razvajale naše slastne jedi. Pridite in se pustite razvajati v toplem in domačem okolju, kjer vas pričakuje naše prijazno in ustrežljivo osebje, da vas razvaja na poslovnih kosilih ali pa vam pripravi hrano za osebni prevzem.

Lokal, kjer se nahaja naša restavracija je urejen in čist. Poznani kot odlična izbira za tiste, ki si želijo okusnih in zdravih obrokov.

Za poslovna kosila in osebni prevzem hrane smo vam na voljo kadarkoli

Za pripravo jedi v naš restavraciji uporabljamo izbrana sveža živila vrhunske kakovosti, pripravljamo pa jih z ljubeznijo in domišljijo, na osnovi izvirnih in inovativnih receptov.

Naša prioriteta je dobro počutje in zadovoljstvo naših gostov, zato vam poleg odličnih jedi v naši dobri restavraciji nudimo tudi žepu prijazne cene. Vedno se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam.

Obiščite nas vsak dan med 11. in 19. uro in po predhodnem naročilu bomo za vas pripravili poslovna kosila ali hrano za osebni prevzem. Povprašajte pa nas tudi za morebitne akcije in si priskrbite top ponudbo!

Ne odlašajte in se prepričajte sami, zakaj nas priporočajo kot najboljšo restavracijo za poslovna kosila in osebni prevzem hrane. Kontaktirajte nas preko navedenih kontaktov za dodatne informacije. Veselimo se vašega obiska!