Nazaj na seznam zadetkov

Posredovanje in cenitve nepremičnin pri Elo-Projekti

Prodajate, kupujete nepremičnino in bi želeli imeti ob sebi zanesljivega partnerja, ki bi vas spretno vodil preko vseh zank, ki prežijo na vas in v katere se lahko ujamete?

Bi želeli, da pred prodajo ali nakupom nekdo realno oceni predmet prodaje?

Iščete primerno podjetje, ki ponuja precizen nepremičninski inženiring, posredovanje nepremičnin in cenitev nepremičnin?

Vse to in še več lahko zaupate podjetju ELO-PROJEKTI nepremičnine in upravljanje d.o.o.!

Pri nas vas časa izkušena ekipa strokovnjakov, ki obvladajo svoje delo, ima primerno znanje in izkušnje. K vsakemu naročniku na slovenskem in hrvaškem trgu pristopimo na osebni ravni, saj za nas niste le številka, cenimo vas in to vam želimo tudi dokazati s popolno storitvijo, saj se zavedamo, da je ustna reklama tista, ki v našem poslu veliko šteje.

Na slovenskem in hrvaškem trgu posredujemo nepremičnine in vam izdelamo cenitve

Oba dobro poznamo, zato vam znamo svetovati in vas konstruktivno voditi po poti do želenega cilja. Na informativnem sestanku se dogovorimo o sklenitvi posla, nato pa vas redno obveščamo, sprašujemo za izboljšave in prisluhnemo vašim idejam, predlogom in stremimo k dobro izvedenemu, transparentnemu poslu.

Naši naročniki iz Slovenije in Hrvaške pohvalijo našo:

  • prilagodljivost,

  • zanesljivost,

  • odgovornost,

  • znanje

  • poštenost.

Prepričajte se o naših vrlinah tudi sami in stopite z nami v stik. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in vam prisluhnili.

Ne skrbite in nam prodajo, nakup, cenitev nepremičnine in upravljanje prepustite. ELO-PROJEKTI d.o.o. - sinonim za kakovost in zanesljivost v Sloveniji in na Hrvaškem!