Nazaj na seznam zadetkov

Posredovanje u prodaji nekretnina Istra, Hrvatska, HORT storitve d.o.o.

Zainteresirani ste za kupnju nekretnine u Istri? U tvrtki HORT storitve d.o.o. pomoći ćemo vam pronaći i kupiti nekretninu iz snova.

U tvrtki HORT d.o.o. nudimo usluge posredovanja u prometu nekretnina u Hrvatskoj Istri

Nemate vremena tražiti novu nekretninu u Hrvatskoj, a ipak je želite? Kontaktirajte HORT usluge d.o.o.

Mi smo stručnjaci za nekretnine. Redovito pratimo hrvatsko tržište nekretnina, pri čemu smo posebno iskusni na področju Istre.

Možete nas kontaktirati ako tražite:

  • zemljište,

  • stan,

  • apartman ili

  • kuću.

Zašto odabrati posredovanje u prometu nekretnina u HORT d.o.o.?

Zajedno s vama sklapamo ugovor o posredovanju. Vi nam kao posredniku u prodaji nekretnina povjerite kakvu nekretninu želite imati i mi ćemo je pronaći za Vas te vas obavijestiti kad nađemo odgovarjućeg ponuđača.

Zajedno s Vama idemo u obilazak i ugotavljamo stanje nekretnine. Razgovarat ćemo s vama o svim nedostacima koje otkrijemo na imanju.

Tijekom cijelog procesa prodaje ili kupnje nekretnine savjetujemo Vas i upoznajemo s tržišnim uvjetima i propisima. Za sva pitanja uvijek Vam stojimo na raspolaganju.

Želite li prodati nekretninu? Kao posrednik, pronaći ćemo Vam odgovarajućeg kupca i sudjelovati u pregovorima za sklapanje posla.

Pomogli smo mnogim našim klijentima da pronađu svoju nekretninu iz snova u Istri u Hrvatskoj putem posredovanja u prodaji. Budite među njima!

Pošaljite nam upit i rado ćemo Vam odgovoriti.