Nazaj na seznam zadetkov

EGM SISTEMI, storitveno podjetje, d.o.o.

Seča 97, 6320 Portorož
Prikaži številko
Pon - Pet: 7:00 - 17:00 Sobota: 7:00 - 17:00 Nedelja: 7:00 - 17:00

Pralnica za hotele, kemična čistilnica Portorož, EGM SISTEMI

Ko potrebujete zanesljivo pralnico za hotele in kemično čistilnico v Portorožu, potem je podjetje EGM sistemi pravi naslov. Naše podjetje smo razširili tudi na področje Portoroža, kjer našim strankam nudimo kvalitetno čiščenje in pranje hotelske opreme.

Naš cilj je, da vašim hotelskim gostom zagotovimo brezhibno čistočo, ki dosega najvišje standarde.

Smo najboljša pralnica za hotele in kemična čistilnica v Portorožu

Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov, ki je specializirana za čiščenje in vzdrževanje hotelskega perila, posteljnega tekstila, brisač, zaves in drugih tkanin. Z vodenjem pralnice smo si pridobili bogate izkušnje in vam zagotavljamo le najboljše rezultate.

Pri delu uporabljamo sodobno opremo, ki je tudi prijazna do okolja. Opremo znamo uporabljati in točno vemo, kako ohraniti trajnost vašega tekstila in mu vrniti sijaj.

Hitra in kvalitetna pralnica za hotele in kemična čistilnica Portorož

Zavedamo se, kako pomembno je čisto hotelsko perilo, rjuhe in posteljnina za vaše goste hotela. Zato se vsaki izmed naših strank posebej posvetimo in se prilagodimo vašim zahtevam.

Vaše hotelsko perilo bomo v naši pralnici za hotele in kemični čistilnici v Portorožu za vas oprali in pripravili v dogovorjenem času in brez zamud, da bodo lahko vaši gostje brezskrbno uživali v kvaliteti vašega hotela.

Sodelujte z nami in zagotovite vašim hotelskim gostom brezhibno čistočo in udobje. Vi se lahko v miru posvetite vašim obiskovalcem in za umazan tekstil bomo poskrbeli mi.

Ne tvegajte kompromisov glede čistoče v vašem hotelu in nas čim prej kontaktirajte.

Oddajte nam povpraševanje in z veseljem se vam bomo posvetili. Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.