Nazaj na seznam zadetkov

Precizna CNC obdelava kovin Slovenija, tujina, CNC - ŠTIGLIC, JANEZ ŠTIGLIC, S.P.

Podjetje CNC - ŠTIGLIC, JANEZ ŠTIGLIC, S.P. vam zagotavlja precizno CNC obdelavo kovin. Delujemo v Sloveniji, a smo vedno bolj poznani tudi na tujem trgu, še posebej v Avstriji in Nemčiji. Smo pravi strokovnjaki za obdelavo različnih materialov: vse vrste kovin, aluminij ter materialov iz umetnih mas.

Specializirani smo za proizvodnjo zahtevnih rezkanih in stružnih delov ter dele s področja transportne tehnike, hidravlične in pnevmatske industrije. Sicer pa se na nas lahko obrnete tudi za laserski razrez, brušenje, poliranje, termično obdelavo ter površinsko obdelavo izdelkov.

Precizno CNC obdelavo kovin izvajamo na sodobnih in modernih strojih, CNC struženje izvajamo na strojih za kosovno obdelavo, CNC rezkanje na strojih za osno obdelavo ter CNC vrtanje na strojih za vrtanje navojev. Neprestano vlagamo v razvoj sovjega kadra in strojnega parka.

Obrnite se na top ponudnika za precizno CNC obdelavo kovin v Sloveniji in tujini pri CNC - ŠTIGLIC, JANEZ ŠTIGLIC, S.P.

CNC - ŠTIGLIC, JANEZ ŠTIGLIC, S.P. je podjetje, ki ga odlikuje več kot 30 let nabiranja znanj in izkušenj. Z mehansko obdelavo kovin in nekovin. Našim naročnikom izdelamo zahtevnejše proizvode v malih ali večjih serijah v dimenzijah 2 mm so premera 350 mm.

Smo ciljno usmerjeni in imamo oko za detajle. Posebej nas odlikujejo natančnost in zanesljivost, zato nam lahko brez skrbi zaupate precizno CNC obdelavo kovin za Slovenijo in tujino. Imamo strokovno izurjen kader, ki svoje delo opravlja predano, vestno in resno.

Stopite v stik z nami za precizno CNC obdelavo kovin v Sloveniji in tujini. Povprašajte nas za top ponudbo, ki jo bomo z veseljem pripravili.