Nazaj na seznam zadetkov

PLASTKOM d.o.o je okolju prijazno podjetje, saj s svojim delovanje skrbi za predelavo odpadnih sveč

Kljub vedno večjemu ozaveščanju ljudi o škodljivosti odpadne embalaže sveč in enormne porabe ter negativnega vpliva na okolje, vsako leto, še posebej po 1. novembru ljudje zavržemo ogromne količine sveč, ki so odslužile svojemu namenu. Čeprav niso vsem očem vidne, te sveče nekje končajo in zelo slabo je, če v naravi.

Zato smo tu mi! Na Jesenicah se lahko pohvalimo s sodobnim obratom, kjer naša ekipa poskrbi za primerno ravnanje z odpadno embalažo.

Okolju prijazna tehnologija nam omogoča večji del predelave, ki pa se začne že na pokopališču z zabojniki namenjeni ločevanju odpadnih sveč z drugimi odpadki.

Zakaj ločevanje in predelava? Ker je to dobro za okolje in nas!

Mislimo na prihodnost naših otrok in tudi nas samih. Vsak lahko nekaj prispeva za boljši svet, začnimo pri sebi in poskrbimo za okolju prijazno ter varno ravnanje z odpadki in njihovo predelavo. Surovine, ki jih nato pridobimo s predelavo pa porabimo za nadaljnjo uporabo.

Če imate večje količine odpadnih sveč in bi jih želeli dati v predelavo smo PLASTKOM d.o.o. pravi za vas, ker svoje delo opravljamo:

  • vestno,

  • zanesljivo,

  • naročnikom in okolju prilagojeno.

Odpadne sveče škodljivo vplivajo na okolje. Vendar se tega ne zavedamo, dokler ne pride do resnejših posledic ali vidnih negativnih učinkov. Teh negativnih učinkov pa se ljudje sploh ne zavedamo.

Poskrbimo skupaj, da do tega ne pride in ravnajmo odgovorno!

Za več informacij smo vam na voljo.