Nazaj na seznam zadetkov

Predpripravljeni obroki na voljo za prevzem ali dostavo: Ljubljana, Novo mesto, Ptuj

V podjetju Meal Prep Life dokazujemo, da so predpripravljeni obroki lahko dobri in kvalitetni. Ob tem naročnikom pripravimo tudi dve ali tri ure časa na dan, ki bi jih sicer namenili kuhanju oziroma pripravljanju zdravih, polnovrednih jedi.

Kakšni predpripravljeni obroki so na voljo?

Želimo si ponuditi čim večjo raznolikost ter zadovoljiti različne okuse kakor tudi morebitne diete oziroma prehranske omejitve. Zato je na voljo:

Kako naročim predpripravljene obroke?

Če ste se odločili prihraniti svoj dragoceni čas in ga ne preživeti v kuhinji, potem je naročilo predpripravljenih obrokov prava rešitev za vas.

Od ponedeljka do petka oddajte naročilo obrokov za naslednji teden. Lahko izpolnite spletni obrazec na spletni strani ali nam pišete. Ob naročilu navedite, ali želite obroke prevzeti sami ali vam jih dostavimo.

V soboto do 10. ure na svoj e-mail dobite lokacije in ure prevzemov predpripravljenih obrokov. Trenutno je prevzem povsem brezplačno možen v mestih: Ljubljana, Novo mesto, Ptuj.

Koliko stanejo predpripravljeni obroki?

Cene obrokov so od 5.90 €. Ob prvem naročilu poleg obrokov plačate tudi ceno posod, v katerih prevzamete ali vam dostavimo predpripravljene obroke. Posode so enkraten in nepovraten nakup. So steklene, zato lahko obroke v njih tudi pogrejete v pečici ali mikrovalovni pečici.

Ali lahko predpripravljene obroke zamrznem ali hranim v hladilniku?

Ja. Garantiramo 7 dnevno kvaliteto, če obroke ustrezno hranite v hladilniku in 30 dnevno kvaliteto, v kolikor so zamrznjeni v skrinji. Ko predpripravljene obroke prejmete (Ljubljana, Novo mesto, Ptuj) so v vakuumsko zaprtih posodicah, ki odlično ohranjajo kvaliteto hrane.

Kakšne sestavine so uporabljene?

Želimo si spremeniti slabo predstavo o predpripravi obrokov. Naše jedi so kakovostne, okusne, predpripravljeni obroki pa so tudi povsem prilagojeni naročnikovim potrebam in željam - recimo za namene treniranja, malice na delovnem mestu, veganske možnosti.

Trudimo se uporabljati lokalne in sezonske sestavine, pretežno pridelane na slovenskih kmetijah.

Vabljeni k ogledu našega Instagram profila, kjer lahko redno spremljate naše novosti in aktualne dogodke.