Nazaj na seznam zadetkov

Prehranska dopolnila, kozmetika in sanitetno potrošni material

LEKARNA ŽUŽEK vam med drugim nudi prehranska dopolnila, kozmetiko in sanitetno potrošni material.

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Naši izdelki prinašajo odlične rezultate, zagotavljamo vam visok nivo kakovosti. V našo lekarni Žužek, vas pričakujejo naši zanesljivi, odgovorni, diskretni, fleksibilni in usposobljeni strokovnjaki, ki so specializirani za prodajo prehranskih dopolnil, kozmetike in sanitetno potrošenega materiala.

Zagotavljamo vam visoko kakovost izdelkov, po dostopnih cenah in prijaznost. Smo prilagodljivi, naš pristop pa je korekten in profesionalen. Vedno smo vam na voljo z nasvet. Prav tako pa vam nudimo občasne akcije, zato se prepričajte sami o morebitnih popustih in si zagotovite top ponudbo!

Kaj vse vam je na voljo v naši lekarni?

  • prehranska dopolnila,

  • kozmetika,

  • sanitetno potrošni material,

  • zdravila na recept (elektronski recepti),

  • izvajamo meritve sladkorja.

Ne odlašajte in nas za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o prehranskih dopolnilih, kozmetiki in sanitetno potrošnem materialu kontaktirajte, saj smo za vas vedno na voljo. Prav tako pa vas vabimo k ogledu naše spletne strani. Z veseljem bomo sodelovali z vami!