Nazaj na seznam zadetkov

Premikajoči gledališki odri

Podjetje MAT.KOM d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetji na področju premikajočih gledaliških odrov v našem prostoru.

Nudimo vam celostno odrsko storitev, da bo vaša predstava popolna in občinstvo navdušeno. Oder vam seveda tudi zmontiramo in po predstavi demontiramo.

Odlikuje nas prilagodljivost, odgovornost in spoštovanje dogovorjenih rokov. Pokličite nas, z veseljem vam bomo prisluhnili, svetovali in skupaj z vami poiskali najboljšo rešitev. Rezervirajte si pravočasno svoj termin in s tem zagotovite, da bo premikajoči oder prost na vaš želeni termin.

Naši odri so visoko kakovostni, vzdržljivi in funkcionalni ter prispevajo svoj del k uspešno izvedenemu projektu.

Naročite premikajoči oder in se s tem pridružite našim zadovoljnim strankam, ki so ga že uporabile. Naj vaša predstava pride do izraza v vsem svojem namenu!

Ugoden vodni razrez

Poleg premikajočih odrov, pa vam pri MAT.KOM d.o.o., nudimo tudi vodni razrez. Ta tehnološki postopek je namenjen razrezu različnih materialov in drugim izzivom v kovinski ali preostali industriji, kjer je potrebno rezanje, kot so: kovina, plastika, blago, kamena volna, stiropor, …

Kontaktirajte nas in povprašajte o naši ponudbi. Najsibo večji ali manjši razrez, različne debeline, materiali, trdote ali zapletene oblike materiala, mi smo pravi naslov za vas. Pomembno je seveda izpostaviti, da deformacije materiala pri vodnem rezu ne nastajajo, saj ne pride do izpostavljanja visokim temperaturam ali možnosti mehanskih poškodb, ker je vodni curek hladen, s tem se obdrži tudi struktura materiala, ki ga obdelujemo. Nudimo kvaliteto, strokoven in ugoden vodni razrez ter natančno in hitro opravljeno delo.

Pokličite nas in se o zgoraj napisanem prepričajte tudi sami. Veselimo se sodelovanja z vami, vaš MAT.KOM d.o.o.