Nazaj na seznam zadetkov

Prenapetostna zaščita pred udarom strele Slovenija, ZAŠČITE d.o.o.

Leta 2017 smo ustanovili podjetje ZAŠČITE d.o.o., da celotni Sloveniji ponudimo dobro možnost zaščite. Izdelujemo in prodajamo prenapetostne za zaščite.

Naša prenapetostna zaščita bo celo Slovenijo zaščitila pred udari strel

Udar strele vam lahko uniči električno napeljavo, električne naprave in povzroči požar vašega doma ali poslovnega prostora.

Če se želite zavarovati pred udari strel, nas kontaktirajte in si priskrbite pravo zaščito. Do sedaj smo razvili nizkonapetostne odvodnike in trenutno razvijamo prenapetostne povezave za notranjo in zunanjo montažo.

Našim strankam želimo zagotoviti kakovostno nizkonapetostno prenapetostno zaščito, s katero bi preprečili poškodbe in škodo.

Sodelujemo s podjetji Elektro Ljubljana, Elektro Gorenjska in Elektro Maribor.

Našim strankam nudimo strokovno svetovanje o najboljši zaščiti pred strelami in visoko napetostjo. Na naši spletni strani zascite.com si lahko ogledate naše izdelke.

V naši ponudbi imamo tudi razdelilne omarice za sončne elektrarne

Če razmišljate o preklopu na zeleno energijo in bi si radi montirali sončno elektrarno, je smiselno, da si vgradite tudi razdelilno napravo.

Sončne elektrarne proizvedejo veliko električne energije. Solarnih panelov ni mogoče izklopiti, razen če jih pokrijete. Naše razdelilne naprave bodo preprečile vse možnosti okvare pri visokih napetostih.

Naše izdelke prodajamo po celotni Sloveniji. Zaradi naše dobre ponudbe in kvalitete smo se začeli širiti tudi v tujino. Naše izdelke izvažamo na Hrvaško, v Srbijo in na Poljsko.

Ko nam pošljete povpraševanje se vam popolnoma posvetimo. Za vas pripravimo najboljšo ponudbo.

Naša prenapetostna zaščita obsega izdelke, ki so kakovostni in proizvedeni znotraj našega podjetja. Zagotavljamo vam, da boste vi, vaš dom ali poslovni prostor in vaše naprave varne pred udari strel.

O naši kakovosti in zanesljivosti se lahko sami prepričate. Pošljite nam povpraševanje. Za vse dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali elektronski pošti.