Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno prenovo kopalnice v Mariboru ali kje drugje vam hitro in kvalitetno uredimo v ICOS, - Iztok Ocepek s.p. 

V podjetju vam nudimo ne le ugodno prenovo kopalnice, pač pa vaše prostore spremenimo v sanjski dom, ki je prijeten za bivanje, udoben za uporabo in na pogled po vašem okusu. 

Uredimo vam vse storitve, ki so potrebne pri prenovi kopalnice. V Mariboru in širše vam bodo to potrdile številne zadovoljne stranke. Bodite med njimi in si zagotovite najboljšo ponudbo.

Za ugodne prenove kopalnic smo usposobljeni mojstri. Prepričajte se sami!

Na voljo smo vam, ko je v vaši hiši ali stanovanja potrebna ugodna obnova kopalnice, Maribor pa je mesto, kjer iščete dobrega, zanesljivega in hitrega izvajalca.

Izvedemo ali prenovimo po vašem okusu, v okviru vaših finančnih zmožnostih in v najkrajšem možnem času. Ker imamo znanje in izkušnje, dobro poznamo materiale in trende s področja keramike in kopalnic, vam z veseljem tudi svetujemo. Skupaj pridemo do rešitev, ki so lepe, funkcionalne, ekonomične. 

Ugodna celovita prenova kopalnice. V Mariboru imamo top ponudbo!

Če se ugodna prenova kopalnic izvaja z nami, nihče ni razočaran. Delamo v rokih, se držimo dogovorov in tesno sodelujemo s stranko, da vse poteka po njenih željah in v vsestransko zadovoljstvo. 

Storitev obsega: 

  • keramičarstvo

  • vodovodne inštalacije

  • talno ogrevanje 

  • centralno ogrevanje

  • vodovodne inštalacije 

  • manjša gradbena dela

Ponudbo vam pripravimo individualno, zato s kontaktom ne odlašajte. Pokličite nas ali nam pišite in zaupajte svoje želje. Prilagodljivi smo glede terminov izvedbe, lokacije, kjer je potrebna ugodna prenova kopalnice (Maribor, okolica, ostala Slovenija) in ostalega.