Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno prevajanje v ali iz italijanščine ter angleščine si zagotovite pri podjetju Translitero, Kristina Ličen s.p., prevajalske storitve

Nudimo kakovostne prevajalske storitve. Naše delo temelji na bogatem jezikovnem znanju in veliko izkušnjah.

Stranke, ki se za ugodno prevajanje italijanščine ali angleščine redno obračajo na nas, vam bodo potrdile, da vse prevajalske storitve opravimo v dogovorjenem roku, po dogovorjeni ceni in zelo natančno ter strokovno.

Prevajamo različne vrste besedil. Ne glede na temo, dolžino, zahtevnost, tu smo, da vam pomagamo, da se vsebina ne izgubi s prevodom.

V kolikor želite sodelovati s profesionalnim, hitrim, fleksibilnim prevajalcem, boste v Translitero, Kristina Ličen s.p., prevajalske storitve dobili, kar potrebujete.

Zakaj za prevajanje najeti profesionalca? In zakaj ravno nas?

 • Profesionalni prevajalci imajo izkušnje in strokovno znanje, ki jim omogoča, da prevajajo besedila natančno in brez napak. To je še posebej pomembno, če se prevaja tehnični ali pravni dokument.

 • Profesionalni prevajalci poznajo kulturne razlike med jeziki, kar jim omogoča, da prevajajo besedila tako, da bodo razumljiva in smiselna za ciljno občinstvo.

 • Ker poznajo strokovne izraze in terminologijo v različnih panogah, lahko prevajajo besedila, ki zahtevajo visoko stopnjo strokovnosti.

 • Smo hitrejši od neprofesionalnih prevajalcev, saj imamo več izkušenj in so specializirani za prevajanje v ali iz italijanščine in angleščine

 • Mi vam zagotavljamo, da bo prevod profesionalno opravljen, kar je pomembno za poslovne in druga zahtevna besedila.

Za ugodno prevajanje italijanščine in angleščine se obrnite na Translitero, Kristina Ličen s.p., prevajalske storitve zato, ker:

Če Iščete dobro prevajanje vaših besedil v ali iz italijanščine in angleščine, ste na pravem naslovu. Pri nas smo specializirani za prevajanje v teh dveh jezikih za ugodno ceno!

Ne glede na vrsto vašega besedila, kot izkušeni prevajalci bomo poskrbeli, da bo prevod natančen in smiseln za vaše ciljno občinstvo. Za več informacij o naših cenah in storitvah, nas kontaktirajte in posredujte vašo prošnjo za prevajanje. Za vas smo tu, da poskrbimo za vaše prevajalske potrebe.

 • Prevode dostavimo v najkrajšem možnem času

 • Prevajanje italijanščine ali angleščine je vedno urejena natančno, strokovno

 • Prevajamo različne vrste besedil

 • Na področju jezika in prevajanja se stalno izpopolnjujemo

 • Smo odgovorni in zanesljivi

 • Stranke nam redno zaupajo prevajanje angleškega in italijanskega jezika

 • Na povpraševanja se odzovemo hitro

Želite dodatno preverite naše reference in se prepričati, da res ponujamo kvalitetno ter ugodno prevajanje italijanščine in angleščine?

Translitero, Kristina Ličen s.p., prevajalske storitve smo vam po telefonu in e-pošte vedno na voljo, da se vam podrobneje predstavimo in dogovorimo za sodelovanje, ne glede na to ali prevajalca potrebujete občasno ali redno, ali ste fizična oseba ali podjetja.

Stopite z nami v sik.