Nazaj na seznam zadetkov

Prevoz gradbene mehanizacije, klasični in izredni prevozi Gorenjska

Iščete zanesljivega izvajalca za prevoz gradbene mehanizacije na Gorenjskem ali za klasične in izredne prevoze na Gorenjskem? Naleteli ste na pravega ponudnika! Podjetje Prevozništvo, Janez Žagar s.p. ima bogate izkušnje z izvajanjem različnih prevozov.

Vaše prevoz bomo izvedli pravočasno in učinkovito, kot to od nas pričakujete.

Prevoz gradbene mehanizacije Gorenjska

Za prevoz gradbene mehanizacije po Gorenjskem imamo na voljo vso potrebno mehanizacijo. Naša ekipa poskrbi, da je gradbena mehanizacijo pravilno naložena, da bo na vašo destinacijo prispela brez poškodb.

Vsakemu izmed prevozov se posebej posvetimo. Naša vozila in vozniki so specializirani za prevoz gradbenih strojev vseh velikosti. Naš prevoz gradbene mehanizacije bo poskrbel, da bodo vse naprave pravočasno dostavljene na gradbišču.

Klasični in izredni prevozi Gorenjska so tudi ena izmed naših področij

Klasični in izredni prevozi lahko za nekvalificirana podjetja predstavljajo velik izziv, a ne za nas. Ne glede na to, ali gre za prevoz velikih konstrukcij, tovora nenavadnih dimenzij ali težkih bremen ali klasičen tovor, mi bomo poskrbeli, da bo prevoz izveden.

Varnost je za nas na prvem mestu, zato uporabljamo najnovejšo opremo in sledimo najvišjim varnostnim standardom. Redno vzdržujemo tudi naša vozila in jih redno servisiramo.

Gorenjsko poznamo kot svoj lasten žep, zato vam prevoz gradbene mehanizacije ali klasične in izredne prevoze izvedemo brez zapletov.

Zavedamo se, kako pomembna je točnost pri izvajanju prevozov, zato smo prilagodljivi in se trudimo ustreči vsem vašim željam.

Naj bo prevoz gradbene mehanizacije Gorenjska ter klasični in izredni prevozi Gorenjska brezskrbni. Oddajte nam povpraševanje in z veseljem se vam bomo posvetili.