Nazaj na seznam zadetkov

Zagotovite si ugoden prevoz pošte in pošiljk, ki vedno prispe pravočasno

Imate situacijo, ko je potrebno pošiljko poslati hitro in ni časa za čakanje, da prispe preko navadne pošte?

Podjetje M&D TRANSPORTI, VIDOVIČ MILAN S.P. je odlična rešitev za vas. Transport blaga opravljamo po Sloveniji in tujini.

Nudimo vam storitev prevoza pošte in kosovnih pošiljk, s katero bo vaša pošta pri naslovniku v najkrajšem možnem času in seveda varno oziroma nepoškodovano.

Pravi partner za ugoden prevoz pošte in pošiljk je M&D TRANSPORTI, VIDOVIČ MILAN S.P.

Z našo pomočjo so skrbi glede dostave pošte, paketov oziroma pošiljk povsem odveč.

Transport izvajamo z vzdrževanimi vozili, naš kader pa je usposobljen, zanesljiv in ima na cesti veliko izkušenj. Ob tem ne spreglejte naših ugodnih cen.

Po izjemno konkurenčnem ceniku vam zagotovimo profesionalno in kakovostno storitev, naj gre za prevoz hitre pošte ali druge pošiljke.

Z veseljem vam priskočimo na pomoč, v kolikor ugoden prevoz pošte in pošiljk potrebujete enkratno pa tudi če želite z M&D TRANSPORTI, VIDOVIČ MILAN S.P. sodelovati dolgoročno. Za vas smo prilagodljivi, odzivni, točni in ugodni.

Se vam mudi s prejemom oz. pošilanjem paketa? Pokličite podjetje M&D TRANSPORTI, VIDOVIČ MILAN S.P. in naročite ugoden prevoz pošte in pošiljk

Ko se mudi, smo tu za vas mi!

Hitri prevoz pošte je storitev, ki je v teh časih nujna in marsikomu olajša situacije, ko je potrebno pošto poslati ali prejeti čim hitreje.

Zagotovimo vam strokovno, dobro izvedeno storitev, s katero bo vaša pošta ali paket dostavljen na želeno destinacijo v najkrajšem mogočem času.

Pokličite nas za več informacij in dogovorimo se za sodelovanje.