Nazaj na seznam zadetkov

TRANSPORT FRANC SORŠAK prevozništvo storitve d.o.o.

Trnovec pri Slovenski Bistrici 12, 2310 Slovenska Bistrica
Prikaži številko

Prevoz tekočih živil EU, TRANSPORT FRANC SORŠAK prevozništvo storitve d.o.o.

Avtoprevozniško podjetje TRANSPORT FRANC SORŠAK prevozništvo storitve d.o.o. iz Slovenske Bistrice za vas opravlja zanesljive prevoze blaga po celotni EU.

Izvajamo:

  • Prevoze s ponjavo

  • Prevoze živil s cisternami

  • Prevoze s hladilniki

Ponujamo vam redno sli občasno sodelovanje, prevoze večjih in manjših količin blaga po Sloveniji in EU.

Pokličite nas, sporočite nam termin, vrsto prevoza, mi pa se bomo potrudili in našli pravo vozilo za vas. Oddajte povpraševanje in pridobite TOP ponudbo dobrega avtoprevoznika.

Prevoz tekočih živil s cisterno

Vedno večjemu številu zadovoljnih strank govori poleg bogatih, več kot 30-letnih izkušenj, v prid tudi dobro vzdrževan in sodoben vozni park. Zavedamo se, da se morajo naši vozniki na vozila zanesti, zatorej skrbimo za redne obiske servisov ter vzdrževanje po navodilih proizvajalca tovornjakov s cisterno za prevoz tekočin, hladilniki prevoz in prevoz s ponjavo.

Za svoje delo, prevoz tekočih živil po EU, nudimo tudi garancijo. Prisotni smo ob nakladanju in razkladanju ter budno spremljajmo sam potek, da za vaš transport res lahko kvalitetno poskrbimo.

Naš cilj je zadovoljna stranka in varno prepeljan tovor v dogovorjenih terminih. Seveda se pri delu lahko tudi kdaj kakšna nevšečnost pripeti, a z nami ste lahko brez skrbi, saj morebitne zaplete vedno rešujemo v vašo korist.

Pošljite nam povpraševanje in poskrbeli bomo za hitro odzivnost ter TOP ponudbo za prevoz tekočih živil znotraj EU.