Nazaj na seznam zadetkov

Prezračevalni sistemi Maribor, Zoran Jordanović s.p.

Ste že kdaj pomislili, kakšna je kvaliteta zraka, ki jo dihate? V naših domovih in poslovnih prostorih preživimo veliko časa, zato je pravilno, da poskrbimo za dober zrak. Pri podjetju Zoran Jordanović s.p. iz Maribora bomo poskrbeli za najboljšo kvaliteto zraka v vaših prostorih. Kako?

Na širšem področju Maribora smo strokovnjaki za prezračevalne sisteme

Eno izmed naših strokovnih področij so prezračevalni sistemi. Če razmišljate na nakupu prezračevalnega sistema, vam lahko pri tem svetujemo, saj poznamo različne znamke.

Z montažo prezračevalnih sistemov imamo bogate izkušnje in smo številnim domovom in poslovnim prostorom vdahnili nov in kvaliteten zrak.

Ko nas kontaktirate, se vam popolnoma posvetimo. Pogledamo, kakšne so vaše želje in potrebe. Na podlagi tega vam poiščemo ustrezno rešitev.

Zakaj se odločiti za kvalitetne prezračevalne sisteme?

Včasih ste lahko vaš dom prezračili tako, da ste enostavno odprli okno. V večjem delu leta odprta okna predstavljajo izgubo energije. Tudi če imate okno, le malo odprto, se vam bo poraba energije povečala. V zimskih mesecih boste na ta način porabili več denarja za ogrevanje vaših prostorov.

Če odpirate okna poleti, je kvaliteta zraka nizka, saj so temperature zelo visoke. Najboljša rešitev za celo leto je kvaliteten prezračevalni sistem.

Zagotovite si kvaliteten zrak še danes. Pri podjetju Zoran Jordanović s.p. iz Maribora bomo poskrbeli za montažo najboljših prezračevalnih sistemov v celi regiji.