Nazaj na seznam zadetkov

Pridelava ekološke zelenjave Ljubljana

Kmetija Kogoj se ukvarja s pridelavo ekološke zelenjave. Nahajamo se v okolici Ljubljane, k nam pa prihajajo stranke, ki jim je pomembna svežina in kvaliteta zelenjave. Poznani smo po vsej širši okolici. Smo ekološka kmetija, ki je med bolj priljubljenimi za pridelavo in prodajo sezonske zelenjave.

Pri nas lahko izbirate med več vrst ekološke zelenjave, kot so blitva, buče, bučke, čebula, česen, cvetača, feferoni, fižol, gobe, grah, hren, kisla repa, kislo zelje, koleraba, korenje, krompir, kumare, motovilec, ohrovt, paprika, paradižnik, peteršilj, por, radič, rdeča pesa, redkvice, rukola, solata, šparglji, zelena, zelje...

Zakaj zaupati zelenjavi z ekološke kmetije?

Ker kot ekološka kmetija delujemo z roko v roki z naravo, jo ohranjamo in skrbno obedujemo. Lokalna ekološka hrana je vse bolj priljubljena. Ekološka zelenjava je naša strast. Pridelamo jo pod naravnimi pogoji. Je bogata z vitamini, minerali in vlakninami in se karakterizira s polnim okusom.

Ekološko pridelana zelenjava v okolici Ljubljane

Ekološka zelenjava je bolj pristna od neekološke, saj pri njeni pridelavi ne uporabljamo topnih hranil in kemičnih sredstev. S tem sicer dosežemo manj pridelka, a je ta višje kakovosti. Kmetija Kogoj vam nudi zelenjavo polne svežine in okusa.

Za nas se odloča vedno več kupcev, pridelava ekološke zelenjave pa je pri nas v skladu z vsemi predpisi in standardi. Pri izbiri zelenjave vam tudi pomagamo z nasveti za ohranjanje svežine in pristnega okusa. Pametno je, da zelenjavo vključimo v naš vsakodnevni jedilnik, še bolj pametno pa je, da je ta zelenjava ekološka in sezonska, saj tako ohrani vso svojo svežino.

Ne odlašajte in se odločite za ekološko pridelano zelenjavo, ki bo pripomogla k bolj uravnovešeni prehrani, v okolici Ljubljane smo vam na voljo s top ponudbo. Oglejte si jo, z veseljem pričakujemo vaša povpraševanja.